Per Nadal o per Sant Esteve, a casa o al restaurant, la tradició mana menjar canelons. Fets a casa, comprats preparats o a la carta del restaurant… Però no poden faltar de cap manera. I fer-los requereix temps, ganes i també traça.

Per als qui no teniu ni temps ni traça però teniu convidats aquests dos dies, us fem una llista amb els deu millors establiments de la ciutat on podreu fer la vostra comanda. I després ja és cosa vostra si confesseu a la família o no la procedència dels canelons!

Can Culleretes: establiment obert el 1786, aquest 2020 amb la pandèmia es va reinventar i serveix a domicili els seus principals plats. Ofereix canelons d’espinacs i els tradicionals de carn d’olla. En ven més de 20.000 a l’any!

Gaig a casa: els canelons amb crema de trufa són el plat estrella, servits en safates de 4 i 10 unitats. Es poden fer comandes per internet o per telèfon.

La Venta: ofereix canelons llargs i tendres amb beixamel lleugera. Te’ls pots emportar a casa a través de l’aplicació Macarfi Delivery.

Pa i trago: situat a Ciutat Vella, ofereix canelons de marisc o de carn rostida, i també pots fer comanda per internet.

El mercader de l’Eixample: també aposta pel mar i muntanya i a la seva carta té canelons de llagostí i també de carn i pollastre. Comandes per internet.

La Gormanda: establiment també amb una llarga tradició que ofereix un caneló gegant amb carn d’ànec, bolets i foie que donen un aire de muntanya molt potent. Tot plegat, amb un gratinat de parmesà i culminat amb pinyons.

Ca l’Isidre: fundat l’any 1970, aquest establiment familiar ofereix canelons tradicionals i trufats. També pots fer la comanda a través de la seva pàgina web.

A pluma: aquí degustaràs un caneló de pollastre a l’ast endolcit amb poma al forn i foie. Les comandes es fan a través de la seva pàgina web.

Al Kostat: amb carn de corral pròpia i hort, aquest establiment ofereix uns canelons de pollastre de proximitat inimitables. Comandes per internet.

Vivant: aquí hi trobaràs caneló de confit d’ànec trufat irresistible. Fes comanda per internet o per telèfon.

Comentaris

  Patllari Desembre 05, 2021 | 23:10
  Els millors son els fets a casa, prou que ho sabem.
  Anònim Desembre 06, 2021 | 11:16
  com compra els canalons de Carles Gais
  Montserrat Mir Desembre 06, 2021 | 16:51
  Els del restaurant Renoi tapas i vins són espectaculars...

Nou comentari