Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les 12 denominacions del vi i cava català, ben maridades als restaurants Mussol
  • CA

Els vins catalans estan en boca de tothom. La qualitat de les 12 denominacions d’origen que hi ha a Catalunya ha obert portes als cellers de tot el territori i han conquerit el paladar del gran públic. Els restaurants El Mussol porten a taula el bo i millor de l’escena enològica del país, perquè els comensals dels seus sis establiments trobin a la carta l’ampolla que més encaixa amb cada àpat.

Penedès, Alella, Costers del Segre, Empordà, Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Pla del Bages, Tarragona i Terra Alta: no en falta ni una! El celler dels restaurants Mussol inclou els millors vins de les 11 D.O. catalanes i ofereix un maridatge a mida de cada plat. Vins blancs, negres i rosats comparteixen escena amb les bombolles de la D.O. Cava a la carta de begudes.

El vi i el cava de Catalunya són molt presents als restaurants Mussol, fins i tot en la decoració / Mussol

El celler també té propostes d’altres latituds i cada mes els restaurants Mussol recomanen una selecció de vins fora de carta. La tria permet tastar caldos molt ben valorats i posicionats a preus molt competitius, tant en ampolla com en copa.

Sabors arrelats

El territori català està molt present també als fogons, dels que surt diàriament una cuina tradicional basada en aliments de proximitat i receptes de sempre. Canelons, escalivada, cargols, coques de recapte, botifarra de Montseny, xai del Ripollès, pa de coca del Mossèn de Folgueroles ben untada amb tomàquet de sucar, Orelletes de festa major, crema catalana… Tot plegat, amb l’aroma i el sabor que aporta una bona brasa de carbó vegetal.

Els sabors de la terra, al plat i a la copa / Restaurants Mussol

Per primavera, però, l’estrella és el calçot de Valls. Sucat en salsa de romesco, degustat amb un pitet per no tacar-se i molt ben acompanyat d’un vi en porró: un àpat divertit, genuí i molt saborós! Perquè el tastis i el comparteixis amb qui tu vulguis, els restaurants El Mussol i el diari TOT Barcelona llancem un nou sorteig a Instagram. Participa-hi i guanya una calçotada per a dues persones!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📣📣 Nova oportunitat! És temps de calçots i sabem que us encanten! Després de l’èxit de participació del nostre primer sorteig amb @mussolrestaurants, us volem tornar a posar molt fàcil gaudir d’aquest producte de la terra tan especial i dels millors vins catalans. Sortegem una altra calçotada per a 2 persones a @mussolrestaurants, un àpat genuí, divertit i deliciós! . INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR: 1) segueix els comptes @totbcn i @mussolrestaurants 2) fes ‘like’ a aquest post 3) menciona una persona amb qui compartiries una bona calçotada! Tens temps de participar al sorteig fins dilluns 16 de març a les 12h del migdia. Molta sort! . . . #totbarcelona #totbcn #mussolrestaurants #sorteigcat #sorteo #calçotada #calçots #foodiesBCN #foodinbcn #foodsofinstagram #instacat_club #instafood #menjarbé #productesdelaterra #CatalunyaExperience #cataloniaexperience

Una publicación compartida de TOT Barcelona (@totbcn) el

 

A més, els sis restaurants ofereixen també menús sense gluten, aptes per a celíacs, perquè ningú es quedi sense assaborir la cuina de les masies en ple centre de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa