Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Curses davant la Pedrera i una gran pista vora el mar, ‘hits’ dels Jocs Olímpics del patinatge
  • CA

Barcelona acollirà en pocs dies els World Roller Games, els jocs olímpics del patinatge amb roda petita. Del 4 al 14 de juliol es disputaran 128 proves amb 4.120 esportistes participants i uns 100.000 espectadors visitants. La cita vol projectar la ciutat al món de nou amb escenaris vistosos i un desplegament de recursos molt important. Les estrelles de la competició seran una innovadora pista ovalada al front marítim i una prova de velocitat davant mateix de la Pedrera. “Seran 10 dies espectaculars”, promet l’organització.

La pista és una instal·lació desmuntable que després anirà al CAR de Sant Cugat per als entrenaments de rendiment esportiu, però de la que en quedaran les línies dibuixades al terra perquè els patinadors locals puguin seguir practicant davant del mar. La prova de velocitat de 100 metres serà al passeig de Gràcia, entre València i Rosselló, i els ciutadans podran gaudir-ne mentre hi passegen. “El tir de càmera de la retransmissió mostrarà la Pedrera, el que suposarà una important difusió internacional per la ciutat”, ha explicat Marta Carranza, comissionada municipal d’Esports. 

Escenaris dels World Roller Games 2019 a Barcelona / WRG

Escenaris dels World Roller Games 2019 a Barcelona / WRG

Altres proves aniran a barris menys cèntrics, per exemple al CEM Horta, el Palau Blaugrana a les Corts i l’Anella Olímpica de Montjuïc. L’esdeveniment compta a més amb quatre subseus: Mollet del Vallès, Terrassa, Sant Cugat i Vilanova i la Geltrú, que també acolliran competicions. Quasi la meitat d’esportistes seran dones, amb presència a les 11 disciplines incloses. A més 750 voluntaris faran possible l’atenció a tots els assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa