Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El curtmetratge barceloní que fa tres anys que triomfa a YouTube
  • CA

Miradas que hablan és un curmetratge que el seu autor, el barceloní Marc Vadillo, titlla de retrat de l’amor. I ha estat un èxit sense matisos, perquè després de tres anys, ha estat visionat a tots els continents -especialment a l’Amèrica del sud, com indica el seu autor- i ha assolit les 100.000 visualitzacions.

En Marc explica que “el transport públic ha estat sempre un punt freqüent d’enamoraments a primera vista. Cada dia milers de mirades amaguen boniques històries”, i això és el que pretenia visualitzar amb el seu treball. Són escenes d’amor efímeres al metro de Barcelona durant poc més de tres minuts, sense veu en off i amb subtítols, amb una música de fons i on la mirada dels passatgers parla per ella mateixa.

Qui no ha viatjat mai en transport i en silenci ha observat una persona per la qual ha sentit una atracció immediata? I quantes parelles han sorgit de veure’s cada dia en la mateixa línia de metro i el mateix vagó? Aquesta descoberta de l’amor imprevista queda perfectament retratada en el curt de Marc Vadillo.

En Marc ha volgut explicar a xarxes socials l’èxit el treball que va fer mentre estudiava a l’ESCAC i que va guanyar el Subtravelling que organitza la Fundació TMB. Vadillo, que va competit amb els altres 108 curts presentats, va guanyar un viatge per a dues persones a Corea del Sud, ja que a l’organització d’aquest certamen col·labora el festival de cinema SMIFF del metro de Seül, on es va projectar en exclusiva el curt. També va rebre una tauleta tàctil, un sopar degustació i un any de cinema gratuït.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa