Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Adifolk celebra 50 anys impulsant i internacionalitzant la cultura popular
  • CA

El proper 30 de març, l’Associació per a la Difusió del Folklore, Adifolk, commemorarà mig segle d’història, amb una festa que vol ser sobretot un reconeixement a totes les persones que han format part des de 1972. L’acte, que comptarà amb diverses actuacions de cultura popular, servirà també per donar el tret de sortida a tot un any d’activitats dedicat a aquest aniversari.

La vetllada, presentada pel periodista Quim Rutllant, donarà a conèixer la imatge dels 50 anys i la programació que s’ha preparat per l’any 2022. La part central estarà dedicada a tota la gent d’Adifolk, i també hi haurà reconeixements a les institucions, federacions i grups vinculats al món de la cultura popular.

L’acte oferirà una mostra de danses d’arreu de Catalunya i internacionals, amb l’Esbart Joventut Nostra-Sant Jordi de Barcelona, el Grup Ritmos y Costumbres de Perú, el Ball de Gitanes de Lliçà d’Amunt, i el grup sardanista Maig de Barcelona, amb l’acompanyament de la Cobla Vila d’Olesa, la veu d’Oyuna Baturova i la guitarra de Ricard Segura. Finalment, es podrà visitar l’exposició itinerant ‘Adifolk, internacionalitzant la cultura popular des de 1972’.

La festa serà a les 19.30h al esdeveniment al Teatre del Centre Moral de Gràcia, al cor d’un barri on naixien, fa 50 anys, les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, un dels esdeveniments més potents d’Adifolk, i en un teatre on l’Esbart Lluís Millet, promotor de l’esdeveniment, hi establí la seva seu durant un temps.

Estigues informat de l’actualitat del món de la cultura popular a Tornaveu.

TORNAVEU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa