Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cuiner TOP, enamorat de la truita d’un restaurant de Barcelona
  • CA

Només val 7 euros, i segons un dels cuiners amb més carisma del panorama mediàtic estatal, és una delícia. Est tracta de la truita de ceba caramelitzada del restaurant barceloní Al Kostat, ubicat a la ronda de Sant Antoni, 41, dins del complex de la Moritz, on també hi ha l’Alkimia. Qui ha al·lucinat amb aquesta truita és el basc Karlos Arguiñano, que va fer en un dels seus programes de una còpia de la truita.

Restaurant Al Kostat

Mentre preparava la truita en el seu primer programa de l’any, Arguiñano ha explicat que va descobrir aquest plat al restaurant Al Kostat, on Jordi Vilà és el cap de cuina i està al comandament d’“un equip de cuina jove fantàstic”, assegura el cuiner, que no va dubtar a recomanar l’establiment: “Us endureu una gran sorpresa”. Els ingredients utilitzats pel cuiner per elaborar quatre truites individuals són aquests, i el temps total de preparació del plat no arriba a una hora.

8 ous
3 cebes
4 pebrots verds
1 gra d’all
Oli d’oliva verge extra
Sal
Julivert

Ara bé, el cuiner reconeix que els pebrots són un afegit de collita pròpia, així que si aneu a Al Kostat no els trobareu a la truita de ceba caramelitzada.

Rosalía també flipa amb les truites

A Barcelona hi ha un altre restaurant que pot dir que té un màrqueting potent, el que li va fer la cantant Rosalía. Es tracta del Bar El Pollo, que es troba al carrer del Tigre, al Raval de Barcelona, al costat de la mítica Sala La Paloma.La millor truita de patates de Barcelona“, deia la catalana internacional en un tuit, que també va fer la seva llista dels quatre millors restaurants de Barcelona a les xarxes socials: La Panxa del Bisbe, Bar del Pla, el Xemei i el japonès Shunka.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa