Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El bar que té la millor truita de patates de Barcelona, segons Rosalía
  • CA

Que una cantant de la notorietat de Rosalía recomani la teva truita de patates és un màrqueting que no es paga amb diners. Això és el que li ha passat al Bar El Pollo, que es troba al carrer del Tigre, al Raval de Barcelona, al costat de la mítica Sala La Paloma. Si ja va fer la seva llista dels quatre millors restaurants de Barcelona a les xarxes socials, ara la cantant del Baix Llobregat ha explicat com li agrada la truita de patates d’aquest bar de la capital del pais. “La millor truita de patates de Barcelona“, ha concretat.

Bona gastronomia a la ciutat

Rosalía és a Barcelona preparant la gira del seu últim disc, Motomami, que arrenca en poques setmanes, i és per això que ha aprofitat per donar detalls dels seus gustos als milions de seguidors que té a xarxes socials.

Truites del bar El Pollo de Barcelona BAR EL POLLO

Els quatre restaurants preferits de Rosalía

Fa uns mesos, Rosalía va explicar a les xarxes socials quins eren els seus restaurants preferits de Barcelona, i això és el que va respondre:

La Panxa del Bisbe, un dels clàssics del barri de Gràcia, situat al carrer Torrent de les Flors. Serveixen platets i mitges racions i és conegut per la seva cuina d’autor.

El Xemei, un restaurant dels bessons Max i Stefano Colombo, especialitzat en la cuina italiana de la regió del Vèneto: pasta i mariscos. Es troba al passeig de l’Exposició, al Poble-sec.

Bar del Pla, situat al carrer Montcada, al Born. Característic per la seva oferta variada de plats, està especialitzat en cuina clàssica, mediterrània i catalana.

I finalment, un restaurant japonès: el Shunka, al carrer dels Sagristans, al Barri Gòtic.

Sigui com sigui, queda clar que la de Sant Esteve Sesrovires és una amant de la bona cuina i una bona prescriptora dels productes i locals catalans. I una sort per als restaurants que apareixen a les seves xarxes socials, sense cap mena de dubte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa