Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs demana a Colau que Barcelona aculli una etapa de la Vuelta
  • CA

El grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona ha demanat al govern municipal que faci els tràmits necessaris perquè la capital catalana aculli una etapa de la Vuelta a España el 2023. Segons explica la formació taronja, han registrat un prec, que es debatrà a la pròxima comissió municipal de Drets Socials, Cultura i Esports, on reclama al consistori que es posi en contacte amb l’empresa Unipublic per fer les gestions perquè la cursa ciclista torni a Barcelona d’aquí a dos anys.

El partit recorda que des del 2012 Barcelona no és punt de sortida o de final d’etapa de la Vuelta, la “competició ciclista més important del país” i vol que recuperi la seva tradició de “ciutat de referència del ciclisme nacional i internacional”. El portaveu de Cs a la comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, Paco Sierra, creu que Barcelona “ha de tornar a aspirar a grans esdeveniments esportius”.

Sierra defensa que esdeveniments com la Vuelta “tenen un gran impacte econòmic” i contribueixen a la “projecció turística i esportiva de la ciutat”. El regidor de Cs ha proposat la Sagrada Família, el Tibidabo o la mítica escalada de la muntanya de Montjuïc com a llocs idonis per acollir un inici o final d’etapa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa