Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm que no et pots perdre
  • CA

La platja, les hores a les terrasses fent l’aperitiu amb els amics, les vacances, els viatges…. l’estiu comença a fugir de les nostres vides, però tornen els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm per allargar el bon ambient, justament l’any en què es compleixen 150 anys de les festes de la Mercè. De fet, la festa major de Barcelona s’ha convertit sinònim de bona música com la que s’escoltarà durant les tres jornades de concerts organitzats per la cervesera barcelonina en dos espais: l’Escenari Mediterràniament, que enguany s’ubicarà a la Plataforma Marina del Fòrum, i l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Oques Grasses pujarà a l’Escenari Mediterràniament, a la plataforma del Fòrum

Divendres 24 de setembre, l’Escenari Mediterràniament donarà el tret de sortida a la marató musical amb els concerts de The Crab Apples (20:20h), Sofia Gabanna (21:40h) i Stay Homas (23:00), i l’endemà s’apoderaran de l’escenari amb vistes al mar Joana Serrat & The Great Canyoners (20:25h), Buhos (21:35h) i Oques Grasses (23:10h).

Sofía Gabanna actuarà a l’Escenari Mediterràniament, és una de les catorze actuacions que programa Estrella Damm

I si preferiu la música de dia i el sol, aleshores el vostre escenari és al’Antiga Fàbrica Estrella Damm, al número 515 del carrer Rosselló, on desfilaran les bandes que formen part de la programació del BAM Barcelona Acció Musical. Dissabte a migdia arrenca amb Eterna Juventut (12:00) i Estruç (13:30), i a la tarda serà el torn de Tronco (17:30), Lidia Damunt (19:00h) i Rusowsky (20:30h). I si voleu acomiadar el cap de setmana, l’endemà diumenge 26 us esperen Antonia Jiménez (17:00h), Yndi (18:30h) i Tutu (20:00h).

Lidia Damunt, una de les actuacions del BAM a l’Antiga Fàbrica Damm FOTO: Javier Castán

Aforament limitat i reserva prèvia

Com hi podeu assistir? L’aforament a aquests concerts estarà limitat i l’accés es farà prèvia reserva d’entrada fent clic aquí. La reserva d’entrades per a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (BAM) s’obrirà el dimarts 14 de setembre, i les de l’Escenari Mediterràniament (Música Mercè), el dimecres 15. A més, algunes actuacions de La Mercè podran seguir-se en directe a través de betevé i de BcnCultura.

Eterna Joventut, un dels atractius del BAM d’enguany, tamnbé a la Fàbrica Damm FOTO: Arnau Sidera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa