Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona retrà homenatge a Pau Riba amb un concert tribut per la Mercè
  • CA

Pau Riba serà un dels protagonistes sorpresa de les festes de la Mercè d’aquest 2022. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dilluns la decisió d’incorporar a la programació de la festivitat un concert d’homenatge a la figura de l’artista, que va morir el passat mes de març a causa d’un càncer de pàncrees.

Segons informa la Cadena SER, aquesta actuació -que s’ha fet pública avui en la presentació dels últims detalls de la programació de la Mercè d’enguany- comptarà amb la participació d’algun dels fills de Riba i d’altres artistes de renom i amics del cantautor i poeta com Sílvia Pérez Cruz, Adrià Puntí o Joan Garriga. Sobre l’escenari també hi serà una representació de l’Orquestra Fireluche, el nombrós grup amb qui Riba va estar fins a l’últim moment preparant un nou àlbum.

A l’espera de conèixer els detalls concrets sobre aquesta actuació, el consistori barceloní preveu que el concert d’homenatge, que porta per nom ‘Tribu(t) Pau Riba’, tingui lloc el pròxim divendres 23 de setembre a l’avinguda de la Catedral de la capital catalana i que hi participin en total prop d’una trentena d’artistes convidats.

Trasllat del correfoc i nous escenaris

Entre les altres novetats anunciades aquest dilluns per l’executiu local destaca el trasllat del tradicional correfoc al passeig de Gràcia per commemorar el bicentenari d’aquesta artèria barcelonina i aprofitant que la Via Laietana, on s’acostuma a fer aquest esdeveniment, es troba actualment en obres.

Les festes de la Mercè d’aquest 2022 també estrenaran tres escenaris fins ara inèdits. Per una banda, la programació manté les actuacions ja anunciades a la Zona Universitària, on es preveuen fer concerts multitudinaris, i la Festa de l’Alimentació de la ronda de Sant Antoni, que s’omplirà de parades i activitats entorn de la sostenibilitat en l’alimentació i el consum.

Per l’altra banda, el consistori aposta per incorporar al cartell d’enguany el Parc de l’Aqüeducte del barri de Ciutat Meridiana, al districte barceloní de Nou Barris, on tindrà lloc l’actuació de l’organització Pallassos Sense Fronteres i d’altres referents i artistes del món circense.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa