Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tribut als grans èxits de ‘Queen’ en un concert a Barcelona
  • CA

Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Will Rock You, We are the Champions, I was Born to Love you, Love of my life, Don’t Stop me now, The show must go on, Under Pressure… són alguns dels títols que els fans de la mítica banda britànica Queen tenen en la memòria.

De la mà del Quartet Manfred, en un entorn màgic com és la Reial Acadèmia de Farmàcia de Barcelona (carrer de l’Hospital, 56), el proper 8 de gener es podrà gaudir d’un concert tribut -dues sessions, a les 18h i a les 20h-, on musicals, obres de teatre, llibres, documentals i fins i tot pel·lícules oscaritzades homenatgen l’exemplar trajectòria del grup de Freddie Mercury, Brian May i companyia. Tot plegat, en el marc del cicle de concerts Candlelight, que demostren que les llegendes de la música segueixen vives, com segueix l’entusiasme per corejar els seus grans temes en directe.

Queen és una banda de rock clàssic britànica formada després de la ruptura del grup Smile el 1970. A aquest grup, del qual van quedar el baterista Roger Taylor i el gutarrista Brian May, decideix unir-se després Freddie Mercury, posseïdor d’una veu amb un registre poc comú i un timbre excepcional per a molts.

La banda britànica l’any 1979

El 1971, després de buscar per un temps un baixista per a la banda, apareix John Deacon, qui seria el baixista definitiu de la banda, conformant així la formació definitiva del grup Queen (nom suggerit per Freddie Mercury) a la ciutat de Londres. Per a molts, Queen és considerat com el millor grup musical de la història.

Segons OhmyNews, la xifra de vendes de Queen arreu del món avui en dia supera els 300 milions de discos venuts, dels quals 32,5 milions corresponen als Estats Units. Després de la mort de Freddie Mercury, el baixista John Deacon va anunciar la seva retirada de la música el 1997, mentre que Roger Taylor i Brian May es van unir a Paul Rodgers formant el Queen+Paul Rodgers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa