Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com veure cinema de franc a Barcelona
  • CA

Una de les queixes habituals de la gent que diu que no va al cinema és que és massa car. Per això alguns dosifiquen la quantitat de pel·lícules que va a veure a la pantalla gran. D’altres ja han fet el salt definitiu a les plataformes digitals i renuncien a tornar a aquests espais que tantes alegries han donat a milions de persones. Sigui com sigui, hi ha una alternativa completament de franc a Barcelona: els centres cívics. Aquests llocs ofereixen pel·lícules a cost zero i a disposició de tota la ciutadania. Aquesta és una petita mostra del que s’ofereix la setmana vinent:

Dijous 13 de gener

A l’auditori de Sant Martí (Plaça d’Angeleta Ferrer, 2) projecten el dijous 13 de gener la pel·lícula Una mujer fantástica, on es parla de la Marina, una jove cambrera i aspirant a cantant; i de l’Orlando, el propietari d’una impremta. Tots dos plantegen viure junts, però l’Orlando mor de forma sobtada i la Marina es veu obligada a sobreviure sola per demostrar que és una dona forta.

Divendres 14 de gener

L’edemà projecten al centre cívic Zona Nord (C/ Vallcivera, 14) un film que ha rebut quatre premis Goya i quatre premis Gaudí, entre altres guardons. Es tracta de Las niñas, una obra de Pilar Palomero i que compta amb la participació d’Andrea Fandós, Natalia de Molina, Carlota Gurpegui, Zoe Arnao, Julia Sierra, Francesca Piñón, Álvaro de Paz, Mercè Mariné, Jesusa Andany, Maite Sequeira, Laura Gómez-Lacueva, Leonor Bruna, Mariano Anós, Eva Magaña, Amelia Ríus. Aquesta obra explica la història de la Celia, una nena d’11 anys que estudia en una escola de monges de Saragossa. Allà coneix la Brisa, una noia vinguda de Barcelona amb qui compartirà l’adolescència i veurà una nova realitat.

Dissabte 15 de gener

La hija de un ladrón és la proposta que fa pel dissabte 15 de gener el centre cívic Can Basté (Pg. Fabra i Puig 274). Aquest film, de Belén Funes, ens revela la vida de la Sara, una jove de 22 anys que té un nadó i que ella sola ha de tirar endavant la família, on també s’ha de fer càrrec del seu germà petit. De cop, el seu pare, el Manuel, apareix a la seva vida, després de dos anys d’absència i de sortir de la presó. Al final haurà de prendre una decisió complicada, però que serà la millor per aconseguir el seu objectiu. Aquesta pel·lícula compta amb la participació de Greta Fernández, Eduard Fernández, Àlex Monner, Frank Feys, Borja Espinosa, Adela Silvestre, Anna Alarcón, Gerard Oms, Anabel Moreno.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa