Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com serà l’encesa de l’estel de la Sagrada Família?
  • CA

L’encesa de l’estel de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família serà un esdeveniment històric, que quedarà registrat per sempre a l’skyline de Barcelona. A més, serà rentransmès en directe i fotografiat per milers de persones. Així serà l’encesa de l’estel d’aquest dimecres:

Al matí

A les 10.30 hores del matí es farà un acte cerimonial de la cultura popular, que anirà a càrrec de les colles de cultura popular i amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Al voltant de la Basílica de la Sagrada Família, a les 12 h del migdia hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. Aquest acte ha sigut possible, destaquen des de la Basílica, gràcies al suport i l’organització de la coordinadora d’entitats del barri i dels eixos comercials Sagrada Família, Gaudí Shopping i Encants Nous.

A la tarda

A les 18 hores de la tarda hi haurà una eucaristia que estarà presidida per l’arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Joan Josep Omella i Omella. Aleshores s’estrenarà la peça Magnificat de Marc Timón, que homenatja a la Mare de Déu. Serà una composició interpretada per l’Orfeó Català i l’Orquestra Emporion Ensemble.

Una mica més tard, a les 19.15 h es farà l’acte de benedicció de la torre de la Mare de Déu des del carrer de la Marina. A més, la Sagrada Família ha habilitat el web estel.sagradafamilia.org per fer aquesta benedicció per via telemàtica.

A les 19.40 h finalment s’il·luminarà la torre de la Mare de Déu sencera i l’estel brillarà per primer cop a Barcelona. En cas de no poder-hi assistir presencialment, podràs seguir l’esdeveniment a través del web estel.sagradafamilia.org, així com a TV3, que farà una programació especial durant la jornada.

Abans de l’encesa

De l’1 al 7 de desembre es pot contribuir amb un “punt de llum digital”. Des de la Sagrada Família expliquen que això es traduirà “en la il·luminació real de la torre de forma progressiva els dies abans de l’encesa de l’estel”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa