Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El col·lectiu LGTBI, protagonista de la festa major de Nou Barris
  • CA

La Festa Major de Nou Barris omplirà d’activitats el districte entre aquest dimarts i el diumenge, i donarà un protagonisme destacat al col·lectiu LGTBI, ha destacat l’Ajuntament. En aquesta línia, el pregó d’aquest divendres a les 17:30 hores anirà a càrrec de les entitats 17 de Maig i Nou Barris LGTBI, i també hi haurà altres activitats vinculades amb el col·lectiu, com ara xerrades, un espectacle poètic-queer, una fira d’entitats i una “biblioteca vivent”.

“La festa contribuirà a donar visibilitat a aquest moviment i a demostrar que el districte és un espai de respecte on no tenen cabuda l’homofòbia, les discriminacions, el racisme ni el masclisme”, ha ressaltat el consistori. La programació també inclou activitats de música, dansa, tradicions populars, circ, teatre, foc i tallers que s’organitzen amb les entitats del districte.

Aquest any tornarà a celebrar-se un concert organitzat per la Plataforma per la Llengua, amb l’actuació aquest dissabte de Doctor Prats, DJ Ernest Codina, Auxili, Nel·lo C, Roba Estesa, Infumables i Suu al Parc de Can Dragó.

Les entitats i associacions col·laboraran en l’organització de la festa, com cada any, per promoure una celebració “diversa, plural i transversal”, ha assenyalat el consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa