Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El nou festival de la infància es farà a l’aire lliure per la pandèmia
  • CA

El nou festival de la infància, conegut ara com la Ciutat de la Diversió, surt a l’aire lliure en una edició adaptada als protocols sanitaris de la pandèmia que se celebrarà al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona del 27 al 31 de desembre. La plaça de l’Univers acollirà 6.000 metres de quadrats d’activitats lúdiques per a infants d’entre 5 i 12 anys en un espai “completament exterior i amb accés lliure i gratuït“, segons explica l’organització.

A la Ciutat de la Diversió, que és el nom triat per celebrar aquesta edició especial de la Ciutat dels Somnis, s’hi podran fer més d’una vintena d’activitats i comptarà amb pistes de patinatge, tallers de circ i titelles, espais multiesport –on es podrà jugar a futbol, bàsquet, tennis, handbol i hoquei–, escenari de karaoke familiar i air guitar, espais de mobilitat, jocs i cultura. L’horari d’obertura és de 10.00 a 18.00.

Activitats per a tots els gustos

L’espai multiesport serà un dels llocs estrella del nou festival de la infància i comptarà amb més de 2.000 metres quadrats per practicar diferents esports i jocs. El bàsquet i el tenis disposarà d’una instal·lació pròpia, mentre que hi haurà una pista poliesportiva de gespa per al futbol, l’hoquei i el rugbi i un espai dedicat a altres esports i jocs.

També s’habilitarà una àrea de mobilitat amb quatre pistes i circuits: una dedicada al patinatge sobre rodes, un traçat per a hover karts, una tercera pista amb rampes i obstacles pensants per als skaters i patinadors i un pump track especial per a bicicletes. L’espai cultural pretén potenciar la creativitat dels més petits amb tallers per dissenyar pòsters o fabricar testos decoratius.

La Ciutat de la Diversió també tindrà una zona de jocs per donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i augmentar la consciència dels més petits en qüestions important com el reciclatge o l’economia circular, a més de curses i concursos de preguntes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa