Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinesa reservarà sales de cinema per a grups particulars
  • CA

La cadena de cinemes Cinesa anuncia que permetrà reservar sales a clients particulars, que podran veure les pel·lícules d’estrena sense compartir l’espai amb altres espectadors. Els grups de fins a 20 persones podran gaudir de la sala en exclusiva i celebrar per exemple trobades familiars o d’amics.

La companyia, amb 9 cinemes a Barcelona, oferia fins ara aquestes reserves només a empreses. Ara les obre també al públic general, que en temps de pandèmia busca més espais d’ús restringit per a l’oci.

La fórmula s’anomena “Pack reservat”, costa entre 250 i 275 euros per grup i inclou la projecció de qualsevol film del catàleg de Cinesa i un menú de crispetes i beguda per a cada assistent. S’aplica tant a les sales normals com a les prèmium, de dilluns a dijous excepte festius i vigílies de festiu. Els grups de més de 20 persones poden optar a una recàrrec per assistent addicional. 

“Les sales de Cinesa són l’espai ideal perquè els nostres clients puguin celebrar trobades privades”, ha assegurat en un comunicat Ramon Biarnés, Managing Director de Cinesa – Southern Europe (Spain, Italy, Portugal & Germany). La firma fa coincidir el llançament del nou paquet amb l’estrena de la pel·lícula Explota Explota. L’òpera prima de Nacho Álvarez, inspirada en la cantant italiana Rafaella Carrá, és “l’excusa perfecta per sortir de casa i muntar una festa privada especial”, sosté Cinesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa