Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinesa reobre les sales de Barcelona amb 3 dies de preus especials
  • CA

Cinesa celebra la reobertura de les sales de cinema amb preus especials durant 3 dies. Els 9 cines que té la companyia a l’àrea de Barcelona oferiran la tarifa ‘Miércoles al cine’ els propers dies 25, 26 i 27 de novembre. Les pantalles han hagut de romandre apagades quasi un mes, des del 28 d’octubre, a causa de les restriccions per la segona onada de coronavirus. Tornaran a engegar-se dimecres 25 i donaran la benvinguda als espectadors amb entrades al millor preu, coincidint també amb la setmana de Black Friday.

Les entrades rebaixades es podran adquirir a les taquilles i també al web de Cinesa. Entre les pel·lícules que es podran gaudir amb descompte hi ha el thriller espanyol Hasta el cielo o l’aventura d’animació El Jinete del Dragón, i també de la resta de pel·lícules en cartellera, com la comèdia Ni de Coña o la nova pel·lícula d’embolics de parella Sentimental.

A banda dels tres dies de promoció de reobertura les sales Cinesa de Catalunya tornaran a programar cicles especials. Al desembre se n’incorporen dos: un dedicat al director Juan Antonio Bayona i un altre de la saga de Harry Potter. A més, entre els continguts d’arts escèniques –òpera, concerts…– destaca el proper 29 de novembre la retransmissió de la gala Eurovisión Junior.

El retorn a les sales anirà acompanyat, com abans del tancament, d’estrictes mesures sanitàries per fer del cinema una opció segura de cultura i lleure. Cinesa garanteix butaques lliures entre espectadors, ha reforçat la neteja, ha establert circuits per minimitzar el contacte social i cada sessió té restricció d’aforament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa