Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quins cinemes mantenen sessions matinals a Barcelona?

Les sessions matinals escassegen cada cop més, però encara hi ha alguns cinemes a Barcelona que mantenen la tradició a la seva cartellera. Un format que agraeixen les famílies amb criatures i els jubilats, dos dels perfils més acostumats a exprimir les primeres hores del dia. 

El més ferm defensor dels matins al món de la pantalla barcelonina és el Cinema Verdi, que des de 1987 ha rebut una resposta entusiasta del col·lectiu cinèfil gràcies a la seva aposta per la versió original i el curtmetratge. De fet, és l’única sala a Barcelona que projecta curts diàriament. Un cinema amb una programació més oberta i atrevida que al principi se les va veure amb alguns detractors, però que s’ha guanyat a pols una clientela lleial i compromesa.

També els dos multicinemes a punta i punta de l’avinguda Diagonal, Cinesa Diagonal 3D i Cinesa Diagonal Mar, ofereixen sessions als matins. Sense fer patir els més dormilegues: les projeccions són a partir de les dotze del migdia. Els més matiners hauran tingut temps de sobres per sortir a córrer a trenc d’alba, esmorzar, fer un cafè, treballar unes hores… i fer una pausa al migdia davant la gran pantalla.

Les butaques les trobaran a la Diagonal o, qui ho prefereixi, a Sant Andreu: Cinesa La Maquinista 3D segueix també aquest mateix horari diürn.

L’oferta matinal dels dos cinemes del Grup Balaña, Arenas de Barcelona Multicines i Balmes Multicines, es limita als diumenges al migdia, a prova d’interferències laborals. Una opció que segur podrà gaudir tota la família i que permet substituir les crispetes per un brunch saludable. 

Un cas especial és el de la Filmoteca de Catalunya, que entre setmana té algunes sessions a les 10:30h per a estudiants. Es tracta del cicle Filmoteca per a les Escoles, que vol estimular l’interès i la cultura cinematogràfica entre els espectadors del futur. Les projeccions van acompanyades de material didàctic i les dinamitzen entitats especialitzades com A Bao A Qu, MODIband, Digital Films, Drac Màgic oi la Federació Catalana de Cineclubs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa