El fred ja ha arribat i és el moment ideal per prendre una bona tassa de xocolata desfeta. Aquí us portem una llista de cinc llocs on tastar la millor xocolata desfeta de Barcelona:

Granja M. Viader (carrer d’en Xuclà, 4)

Al límit del Raval amb el Barri Gòtic hi ha la històrica Granja M. Viader, fundada l’any 1870 al mateix carrer d’en Xuclà, 4, on ara encara es troben. La seva especialitat és la xocolata calenta acompanyada d’un plat de nata Viader i melindros. La xocolata també es pot acompanyar d’una bona ració de mel i mató amb nous. Estan oberts de dilluns a dissabte de 9 h a 13.15 h i de 17 h a 21.15 h. Diumenges i festius tanquen.

La Nena (carrer de Ramón y Cajal, 36)

Al cor de Gràcia hi ha La Nena, una xocolateria on els clients destaquen que hi ha un “bonic ambient d’estil familiar”. A més, disposen de jocs de taula per fer-ne ús, mentre es pren una tassa de xocolata desfeta ben calenta.

Granja Dulcinea (carrer de Petritxol, 2)

Al Barri Gòtic hi ha la coneguda Granja Dulcinea, una xocolateria nascuda després de la Guerra Civil Espanyola, l’any 1941. Destaca per obrir cadia dia de l’any, a excepció del 25 de desembre, per Nadal, i durant l’agost, per vacances. La resta de l’any tenen la persiana aixecada de 9 h a 13 h i de 16.30 h a 20.30 h.

Peritxol (carrer de Petritxol, 11)

Només uns metres més enllà hi ha la Peritxol. De fet, aquesta zona és popularment coneguda com el carrer de la xocolata, per la quantitat d’establiments dedicats a aquesta delícia gastronòmica. Amb més d’una vintena d’anys de trajectòria, ofereixen a la clientela tota mena de dolços fets a base de xocolata, a més de la típica tassa de xocolata desfeta amb xurros.

Xocoxavi (carrer Wellington 100-104)

Al districte de Sant Martí hi ha la Xocoxavi, una xocolateria que obre cada dia de la setmana. Ho fa de dilluns a divendres de 8.30 h a 13 h i de 16.15 h a 20.30 h, dissabtes de 9 h a 13.30 h i de 17 h a 02.30 h, i diumenges de 9.30 h a 13.30 h. Per 2,5 euros tens una tassa de xocolata desfeta. A més, tenen xocolata per celíacs, xocolata picant, xocolata amb plàtan o xocolata amb coco, entre d’altres.

Nou comentari