Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc cinemes barcelonins oferiran ‘El gat amb botes’ en català
  • CA

La gran novetat cinematogràfic de Dreamworks doblada al català s’estrenarà aquest dimecres com a tastet de la setmana de Nadal. Es tracta de la pel·lícula ‘El gat amb botes. L’últim desig’. Dels 35 recintes del conjunt del país on es podrà veure n’hi ha cinc de Barcelona: els cines Verdi de Gràcia, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, les Arenas Multicines de l’Eixample i Cinesa SOM Multiespai, a Nou Barris. També es podrà gaudir a sales de ciutats properes a la capital catalana com ara Barberà del Vallès, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sant Cugat del Vallès, Terrassa o Sabadell.

Pel que fa l’argument, l’audaç gat amb botes descobrirà que la passió pel perill i la indiferència per la seguretat tenen un preu molt alt. El gat ha gastat vuit de les seves nou vides i per recuperar-les haurà d’emprendre un viatge èpic per la Selva Negra a la recerca de l’Estel dels Desitjos.

El personatge del gat amb botes va aparèixer per primera vegada en una pel·lícula de Dreamworks a ‘Shrek 2’ i ha intervingut en dues obres més de la saga fins a protagonitzar aquest nou film.

81 pel·lícules doblades o subtitulades en català durant el 2022

Amb aquesta pel·lícula les sales de cinema del país hauran estrenat durant el 2022 un total de 81 pel·lícules doblades o subtitulades en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

En aquest sentit, el català i l’audiovisual són dos eixos considerats estratègics pel Departament de Cultura per a l’actual legislatura. Com a conseqüència, ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals.

La segona entrega d’Avatar, també en català

D’altra banda, el passat divendres es va estrenar ‘Avatar. El sentit de l’aigua’, la segona entrega del famós film que també es pot veure en català a cinc cinemes de Barcelona: Cinemes Girona, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Arenas Multicines i Cinesa SOM Multiespai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa