Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els castellers de Sarrià creen GIFs per colar-se a les ‘stories’ d’Instagram
  • CA

La colla castellera de Sarrià han creat GIFs (imatges animades) de temàtica castellera per a Instagram, amb l’objectiu de colar-se a les ‘stories’ d’aquesta popular xarxa social. En un comunicat han donat a conèixer la iniciativa i asseguren que és la primera col·lecció d’aquest tipus a Instagram. Compten visibilitzar l’estrena durant les dues diades castelleres de la Mercè.

“La iniciativa neix amb una doble vocació: d’entrada actualitzar i expandir el fet casteller a nous formats digitals; i d’altra banda, utilitzar el català en un entorn digital on no hi ha massa contingut en aquesta llengua”, exposen. Les animacions estan disponibles gratuïtament per a qualsevol usuari i es poden trobar buscant a la biblioteca de GIFs la paraula “castells” o “human towers”.

En els primers GIFs que han llançat hi apareixen paraules com Amunt o expressions com Força, Equilibri, Valor i Seny; i d’altres típiques del món casteller o de promoció interna de la colla impulsora. Preveuen oferir-ne més durant els propers mesos i han fet un vídeo per ensenyar com usar-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa