Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vols ‘casar-te’ en una capella a l’estil Las Vegas? A Barcelona pots
  • CA

L’amor no té fronteres ni coneix d’estereotips… Per això el lloc i el moment poden ser totalment inesperats… Qui no ha vist mai una pel·lícula en què els enamorats es casen d’imprevist a Las Vegas? Doncs si aquest dissabte sou a Barcelona…. podeu casar-vos -fictíciament, és clar…- en una capella nupcial a l’estil Las Vegas i endur-vos un bon record fotogràfic!

Si sou uns romàntics esteu de sort perquè una ‘wedding chapel’ com les de Las Vegas es traslladarà a la ciutat aquest dissabte 12 de febrer al Hard Rock Cafe de la plaça de Catalunya per celebrar el Sant Valentí. Així doncs, les parelles que s’hi vulguin ‘casar’ ho tenen fàcil.

El pla és ideal: contraure matrimoni custodiats per Elvis Presley i Marilyn Monroe i gaudir d’un menú especial de temàtica nupcial. Abans, però, les persones que vulguin casar-se a la capella de Las Vegas del Hard Rock Cafe de Barcelona hauran de demanar cita, enviant un correu electronic a [email protected]. Si us voleu declarar o simplement riure una estona, no us ho penseu!

Actualment, qualsevol es pot casar de veritat a Las Vegas per un preu que no arriba als 300 euros, que inclou fotògraf, flors i capella. I després cal pagar uns 67 euros per la llicència de matrimoni, més uns 80 euros pre convalidar el matrimoni en altres països. La cerimònia dura uns 30 minuts, tot i que es pot contractar més temps, més serveis i també un àpat. Com en tot casament, tot suma.

El 14 de febrer molts barcelonis celebraran el Dia de Sant Valentí, una celebració tradicional en alguns països anglosaxons, exportada a altres cultures, en la qual els nuvis, enamorats o esposos s’expressen el seu amor o afecte mútuament. A Catalunya, però, Sant Jordi guanya la batalla del relat, i és el dia en què tothom s’intercanvia roses i llibres com a senyal d’amor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa