Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues atraccions culturals de Barcelona reben un reconeixement internacional

Els premis Remarkable Venue Awards, que organitza per cinquè any la plataforma Tiqets, ha guardonat les millors atraccions culturals de diversos països europeus i també dels Estats Units. I Barcelona és a la llista amb dos reconeixements que de ben segur que coneixes i que potser, tot i ser barceloní, no has visitat.

Es tracta de la Casa Batlló, que segons aquests guardons, es consagra com un espai capdavanter i atractiu tant per als habitants de la ciutat com per als turistes. En concret, la Casa Batlló ha estat guardonada com la “millor fita arquitectònica”. Una vintena d’experts i usuaris d’aqusta plataforma han votat i també han triat en la categoria de lloc més destacat el Teatre Museu de Gaudí a Figueres i el Museu de la Cera de Barcelona en la categoria de millor experiència.

La Casa Batlló, reconeguda per uns premis internacionals / Wikimedia/ChristianSchd

Els guardons, però, estan dividits per països, de manera que els atractius culturals competeixen amb els del seu país, en el cas de Catalunya, amb la resta de l’Estat. Amb tot, és remarcable que de les 7 categories, Catalunya s’ha endut tres guardons, dos dels quals de Barcelona.

Però és un atractiu cultural amb un preu no massa assequible. Veure la Casa Batlló costa entre 35 i 49 euros, en funció de l’entrada que es compri. Però com va explicar el TOT Barcelona, hi ha una forma de veure gratis la cara oculta d’aquest edifici. La façana posterior es pot visitar de franc, des de la segona planta d’una ferreteria situada al carrer d’Aragó amb el passeig de Gràcia. Es tracta de l’establiment Servei Estació.

Pel que fa al Museu de la Cera, ha fet un gir total i ara ofereix una experiència totalmet nova, que inclou des d’scape rooms fins a experiències terrorífiques, o l’atracció infection evolution. Un concepte totalment innovador del museu que deixa enrere la simple exposició de ninots de cera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a desembre 05, 2021 | 10:51
    Laura desembre 05, 2021 | 10:51
    Deu ser teatre museu Dalí a Figueres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa