Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La cançó sobre Barcelona amb què guiris i expats venen la ciutat a tik tok

L’amor no coneix fronteres ni països. I tik tok, tampoc. Un jove que viu a Califòrnia ha decidit fer una cançó d’amor a la seva nòvia, que s’ha mudat a viure a Barcelona, i s’ha convertit. de fet, en una cançó d’amor a la capital de Catalunya. Jonah Kagen ha fet viral una cançó que s’enganxa ràpid i que explica per què està gelòs de Barcelona. Fins al punt que guiris i expats que viuen a la ciutat l’han agafat i han fet el seu propi vídeo amb la cançó de fons.

@jonahkagen

what do y’all think about this one??

♬ Barcelona by Jonah Kagen – Jonah

El jove creu que la bellesa de la ciutat està fent que la seva xicota s’oblidi d’ell, mentre ell plora la seva absència a milers de quilòmetres.

@jonahkagen

#duet with @cheyenneberryy should we make cheyenne get tatted🤔

♬ Barcelona by Jonah Kagen – Jonah

La peça dura només vint segons, però s’ha viralitzat i hi ha una munió de vídeos a la popular xarxa social que la reprodueixen, molts dels quals acompanyats d’imatges de Barcelona.

De fet, els vídeos que fan els tiktokers serveixen també per identificar quins són les llocs més visitats de la ciutat i els que més agraden als turistes i als nous residents. I la Sagrada Família, com no podia ser d’una altra manera, està en el TOP 10. Però també triomfa la platja, les terrasses i els parcs i jardins de la ciutat, el que més, el parc Güell.

Nou comentari

Comparteix