Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Música, dansa i humor al Cabaret del Paral·lel
  • CA

Els anys 70 i 80 van ser una època genial per al Víctor Guerrero. Aquests anys el Cabaret es trobava en el seu màxim esplendor. En un dels carrers de Barcelona, prop del petit Palau de la Música, es troba l’Antic Teatre. Es tracta d’un racó meravellós per fer trobades amb familiars o amics. A més del bar, compta d’un petit teatre on l’espectador podrà viure moments deliciosos com en El Desplume!.

El Desplume! arriba a l’Antic teatre (carrer de Verdaguer i Callís, 12) i revoluciona el seu públic. És un espectacle per adults que reuniria les característiques més emblemàtiques dels Cabarets dels anys 70 i 80 en la Barcelona més cultural.

Víctor Guerrero va estudiar al Liceu Francès. Més tard va fer els seus estudis superiors a l’escola de Belles Arts. El cant i la dansa eren els forts i es va especialitzar en el mètode Grotowski, que aprofundeix en interpretació dramàtica. Després de la seva trajectòria d’estudiant, el destí el va portar al món del cabaret.

Guerrero es va convertir en un mestre de les cerimònies. A més, com podem veure en el seu show, és un magnífic presentador. És una ànima talentosa al complet. Durant la seva trajectòria va dur a terme shows als diferents locals i cabarets de Barcelona. I finalment, el Víctor es converteix en una gran figura respectada per tota la professió.

El show compta amb tots els detalls per transformar l’escenari en un vertader cabaret. Les taules rodones amb les glaçoneres per mantenir fredes les begudes inunden la sala. L’espectador gaudeix del show com si retrocedís al món dels 80.

En Víctor Guerrero és l’organitzador de l’auténtica bogeria d’espectacle. L’autor reuneix els personatges més divertits del Paral·lel de Barcelona. Aquests, junts amb el nostre protagonista, omplen l’escenari amb vestits perfectes, música de qualitat i molta diversió.

Cadascun dels personatges té una essència especial. La primera fa de prostituta d’un dels barris de Barcelona. També apareix un metge sexy o un nadó gegant. És una barreja d’entreteniment per fer riure al públic.

El Desplume és un show màgic que transporta qualsevol persona a l’època dels 70 i dels 80. Estarà disponible a l’Antic Teatre fins al juliol, amb una sessió mensual. Riures, càntics o dansa esperen a l’espectador en El Desplume!

.

.

Aquest article forma part del projecte Difusió de les arts escèniques als barris, amb el que el TOT Barcelona vol donar visibilitat a les activitats dels centres culturals de proximitat de la ciutat i promoure el talent periodístic emergent. Aquesta iniciativa ha estat seleccionada en la convocatòria ordinària de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa