Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Bye Bye Monstre’, un homenatge als més petits de la casa
  • CA

La companyia Dagoll Dagom presenta Bye Bye Monstre. Es tracta d’una obra molt especial pels més menuts de la casa, al Teatre Poliorama i servirà per acomiadar un any difícil a causa de la pandèmia. El divendres 31 de desembre tindrà lloc una funció molt divertida en què els espectadors celebraran les campanades a les 12 h amb cotilló, raïm i sucs.

Després d’uns temps tan complicats a causa de la pandèmia, Bye Bye Monstre aprofita per convertir-se en una mena d’homenatge als nens. La quarantena ha estat molt difícil per tots i l’ús de la mascareta avui dia segueix sent essencial per ajudar a aturar el virus. Els nens han sigut molt valents per lluitar dia a dia amb aquesta situació.

La protagonista de la història és la Berta i té 8 anys. En l’obra recorda el que va escriure al seu diari. En els seus escrits hi ha un monstre molt perillós que habita a totes les ciutats del món. A més la criatura és maligna perquè entra a les cases i adormeix a les persones.

La família de la protagonista lluita per viure en temps de perill. El pare, un personatge essencial en l’obra i que és infermer, insisteix a la Berta i al seu germà en la necessitat de tancar-se a casa. D’aquesta manera la família estarà protegida d’aquest mal del qual tothom està fugint.

És una obra molt especial, ja que és una representació del virus que ens envolta: la Covid. El monstre és el virus del qual tothom vol alliberar-se. Quan arriba l’aniversari de la Berta, les mesures que va implantar el seu pare per fugir del monstre seran difícils de complir.

La Berta, que estima molt la seva família, té un vincle molt especial amb els seus avis. Per culpa del monstre la nena no podrà veure els seus avis durant el seu aniversari per aquest motiu faran una la videotrucada. Els avis són científics i mentre que el món està espantat pel virus, ells lluiten per buscar la cura i salvar a tothom.

Bye Bye Monstre és una història que neix de la companyia Dagoll Dagom amb la participació de TMB. El relat neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB. L’obra és el resultat dels relats guanyadors. Marc Artigau els va modificar per donar vida a un musical especial destinat als més menuts.

.

.

Aquest article forma part del projecte Difusió de les arts escèniques als barris, amb el que el TOT Barcelona vol donar visibilitat a les activitats dels centres culturals de proximitat de la ciutat i promoure el talent periodístic emergent. Aquesta iniciativa ha estat seleccionada en la convocatòria ordinària de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa