Betevé estrena un magazín i un espai d’entrevistes per a la nova temporada

'Bàsics', dirigit i presentat per Eva Arderius, torna amb canvi d’horari i s'emetrà passades les vuit de la tarda

Betevé estrena aquesta temporada que arrenca aquest dilluns el magazín ‘Via 15’, presentat per Laura Oliver, i el format d’entrevistes ‘Retrats’. Per altra banda, ‘bàsics’, dirigit i presentat per Eva Arderius, torna a betevé amb canvi d’horari. A partir de dilluns, s’emetrà a les 20.05 h, i incorporarà una nova secció, ‘Mirador Barcelona’, en què persones reconegudes per la seva trajectòria professional compartiran la seva visió i reflexions sobre Barcelona. El magazín cultural de betevé, l”Àrtic’, torna també aquest dilluns a partir de les 19 h (amb redifusió a les 21.30 h).

A partir del 6 de setembre, cada dia, de dilluns a divendres, a les 18.30 h, arriba el magazín ‘Via 15’ a la televisió, i en qualsevol moment al web i a les xarxes socials amb l’etiqueta #Via15. ‘Via 15’ és una producció de betevé i la XAL en què col·laboren 15 televisions locals de la regió metropolitana. La presentadora del magazín serà la periodista Laura Oliver, que permetrà conèixer l’actualitat metropolitana més destacada en directe, amb especial atenció als temes socials, de mobilitat, medi ambient i habitatge, entre d’altres, gràcies al coneixement que hi aportaran 15 televisions de proximitat des dels seus respectius territoris.

A partir del 9 de setembre, cada dijous, a les 23.30 h, a la televisió, i en qualsevol moment al web i al canal de YouTube de betevé es podrà veure ‘Retrats’. El format d’entrevistes ‘Retrats’ és una porta oberta al pensament i el treball de figures rellevants en àmbits tan diversos com les arts plàstiques, la medicina, la filosofia, la fotografia, el teatre, l’economia, el cinema, la ciència política o l’activisme social, entre molts d’altres. Entre d’altres personatges, es podrà veure ‘Retrats’ de la ballarina i activista Moon Ribas, l’artista Roc Blackblock, l’escriptora i traductora Carlota Gurt, i l’arquitecte, dissenyador, pintor i escriptor Oscar Tusquets, entre d’altres, i que ja estan disponibles al web, al canal de YouTube i a l’aplicació de betevé.

Les edicions informatives seran a les 13.45 hores, ‘btv notícies 73’ de dilluns a divendres, amb Àngels Planagumà; a les 14 hores, ‘ btv notícies migdia’, de dilluns a divendres, amb Sandra Mestres i el cap de setmana, amb Laura López, i a les 19.30 h ‘btv notícies vespre’, de dilluns a divendres, amb Josep Bassas, i el cap de setmana, a les 20 h, amb Laura López.
La tertúlia esportiva dirigida i presentada per Pitu Abril, ‘La porteria’, una producció de betevé i la XAL, comença temporada dilluns, 6 de setembre, a les 14.30 h, com sempre, en directe a la televisió i en qualsevol moment al web, a l’aplicació i a Twitter. Per la seva banda, el programa ‘btv esports’, amb Sergi Cebrián, torna el diumenge 12 de setembre a les 20.30 h

betevé completa la seva aposta per la cultura a la televisió, al web, a la ràdio, a l’aplicació i a les xarxes socials, amb formats a la televisió i la ràdio com ‘La cartellera’, ‘Feeel’, ‘Música moderna’, ‘Agenda de Barcelona’, ‘Pantalles’, ‘Va passar aquí’, ‘Doc’s’, ‘Habitació 910’, ‘303 Ràdio’, ‘Radio Africa’, ‘Subúrbia’, ‘10.000 fogueres’, ‘Jazz it’, ‘Perifèries’, les sèries, els documentals, els cicles de cinema, la selecció de l’arxiu betevé i, per descomptat, el format infantil de betevé, el ‘Catakrac‘.

‘La família Barris’ tornarà amb els seus especials sobre Barcelona a partir del dijous 16 de setembre, a les 22 h. Enguany, el programa es dedicarà a un tema sobre el qual se centraran els continguts.

D’una altra banda, el primer programa de la nova temporada d’El nou temps del Picó’, una coproducció de betevé i la XAL, serà el diumenge, 3 d’octubre, a les 21.15h.

Nou comentari