Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La beguda que torna bojos els asiàtics aterra a Barcelona
  • CA

Te verd amb suc de taronja natural. Te amb llet i bombolles de tapioca. Te vermell amb núvol de llet. Te amb llet i taro fresc.. Són alguns exemples de la beguda que torna bojos els asiàtics, el bubble tea.

I per primera vegada, els podreu provar a Barcelona. I és que la multinacional taiwanesa CoCo Fresh Tea & Juice, present a més de 175 ciutats d’arreu del món, ha triat la capital de Catalunya per obrir la primera botiga de l’Estat espanyol. Està ubicada al carrer Consell de Cent, 329.

Botiga de Bubble tea al carrer Consell de Cent de Barcelona

El te de bombolles és una beguda aromàtica elaborada amb una base de te barrejada amb sucs de fruita fresca, xarops o llet per tal d’aconseguir un sabor refrescant i intens. Altres varietats tenen com a base el iogurt fresc líquid que també es mescla amb tot tipus de fruita. Tot plegat una amplia oferta i multitud de sabors, amb una base natural i de productes frescos i una preparació artesanal al mateix establiment.

Aquests ingredients s’agiten com si fos un còctel barrejar les textures i sabors creant una deliciosa escuma per damunt en algunes varietats. El nom de bubble tea  prové d’una de les varietat més populars consistent en barrejar té negre amb boletes o perles de tapioca anomenades babau. 

A la nova botiga de Barcelona es poden tastar una àmplia gamma d’aquest producte que inclou begudes fredes, calentes amb base de te, sucs de fruita i llet i amb la possibilitat d’escollir el nivell de sucre per a tenir un control idoni del sabor i les calories. També es pot triar la quantitat de gel de cada beguda.

A Taiwan el bubble tea ha esdevingut al llarg dels anys una icona identitària i gastronòmica que fins i tot a portar a les autoritat a declara el Dia Internacional de bubble tea el 30 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa