Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La barcelonina Suu, primera artista confirmada del festival Sons Solers
  • CA

La 7a edició del festival Sons Solers ja escalfa motors i ja té una artista confirmada, la barcelonina Suu, nom artístic de la jove Susana Ventura. Les entrades ja són a la venda i se la podrà veure i escoltar a l’escenari de Sant Pere de Ribes el divendres 10 de juliol, a la Finca Mas Solers.

En només dos anys, Suu s´ha convertit en una de les artistes catalanes més seguides i escoltades. Va començar penjant, als seus canals de YouTube i Instagram, trossos de les seves cançons i va acabar enregistrant el seu primer disc, Natural (Halley, 2018), amb el productor Carlos Avatar (El Kanka, El niño de la Hipoteca, etc.).

El seu pop festiu i mestís, el seu particular timbre de veu i la seva forma de cantar natural i pròxima, ha captivat més de 70.000 seguidors a les xarxes socials i ha fet que sigui una aposta infal·lible en els festivals més importants de l’estat. 

Ara arriba al Sons Solers amb Ventura (Halley Records), el seu segon treball, publicat aquest 2020 i produït per Carlos Sadness, que ha aconseguit portar la seva música un pas endavant. Un bon exemple són els seus nous singles, Tant de bo i Eres un temazo, dues perles encomanadisses d’un pop íntim i lluminós amb detalls de reagge i ska.

Entrades a la venda

Les entrades, que ja es poden adquirir al web del festival, es mantindran a un preu de 35€  fins a l’anunci del cartell complet. El festival ha exhaurit la totalitat de les entrades en les quatre darreres edicions.

Un festival diferent

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades... A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als Països Catalans, unida al format i espais del festival, permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

 

 

La seva àmplia i variada oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la finca s’hi pot gaudir d’una zona chill out, espai gastronòmic i una zona de cocteleria. A més, com és habitual, el festival tornarà a comptar amb aparcament gratuït (aforament limitat) i la moneda oficial serà el Sonso, que es bescanviarà a l’interior del recinte.

Finca Mas Solers

La finca

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa