Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona tindrà més enllumenat nadalenc però començarà més tard

El govern de Barcelona ha pactat amb els gremis i les federacions de comerciants un total de 257 hores d’enllumenat nadalenc. Així ho ha explicat la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Montserrat Ballarín, que també ha anunciat que la ciutat s’il·luminarà entre el 28 de novembre –que enguany coincideix amb el Black Friday– i el 5 de gener. L’encesa dels llums de Nadal arribarà, doncs, sis dies més tard que l’any passat, quan es va fer el 22 de novembre.

Ballarín també ha confirmat que el consistori no situarà una pista de gel a la ciutat com s’ha fet en el passat. Per altra banda, dins d’una “major ambició” per a la campanya de Nadal perquè Barcelona “brilli més”, ha dit, hi haurà un enllumenat a Via Laietana a càrrec 100% de l’Ajuntament i s’està estudiant amb un operador privat il·luminar alguna façana.

Ballarín ha fet aquests anuncis a la Comissió d’Economia d’aquest dimarts, que ha aprovat per unanimitat una proposició de JxCat que compromet l’executiu a impulsar una campanya nadalenca “que suposi un punt d’inflexió respecte el decreixement dels darrers anys”

La representant del grup liderat per Joaquim Forn, Elsa Artadi, ha furgat en l’aposta de les èpoques nadalenques anteriors i ha apuntat que “portem 4 anys de retrocés pel que fa a la campanya”. Segons la regidora, això “afecta el comerç i també les famílies que volen gaudir d’unes festes tan especials”. A més, ha criticat la data d’encesa dels llums acordada tot i la nova esmena, ja que arriba sis dies més tard del que es va fer el 2018

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa