Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona tampoc celebrarà la Feria de Abril aquest any
  • CA

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) ha anunciat que ha suspès la celebració de la Feria de Abril per segon any consecutiu a causa de la Covid-19. “No es donen les condicions necessàries per organitzar un esdeveniment de tal magnitud amb els nivells de pandèmia que no permeten relaxar les mesures quant a esdeveniments públics”, lamenta la FECAC.

La federació que ha organitzat les últimes 48 edicions de la Feria de Abril a la capital catalana ha argumentat que havien plantejat “fòrmules alternatives” però que no han estat viables. “El primer de tot, la salut de les persones”, ha justificat. La FECAC ha ressaltat que 350 famílies aconsegueixen ingressos gràcies a la Feria de Abril, per a les quals han treballat intentant que se celebrés.

La federació d’entitats ha remarcat que han esperat fins l’últim moment per cancel·lar perquè fins ara han seguit intentant tirar endavant la celebració arran del “caràcter optimista” i l'”esperit” dels andalusos de Catalunya. Tampoc tindrà lloc la Romería del Rocío enguany, tot i que s’estan gestant “alternatives” per fer-la en un altre format.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa