Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Barcelona Eurovision Party acollirà fans del festival durant tres dies

Després d’una primera edició celebrada el 2022, la Barcelona Eurovison Party ha presentat aquest dimecres els detalls de la segona edició que tindrà lloc durant tres dies: el 23, 24 i 25 de març del 2023, segons ha informat l’organització.

L’edició començarà amb una festa que va triomfar durant la celebració del Festival d’Eurovisió 2022 a Torí. EUROfansCLUB aterrarà a Barcelona per a donar el tret de sortida a tres dies on els eurofans podran gaudir de DJs especialitzats en el festival.

El dissabte 24 començarà la jornada amb una benvinguda privada del Ajuntament de Barcelona amb els representants dels diferents països i algunes cares eurovisivas reconegudes pel gran públic del festival.

Nit de reines a la Sala Apolo

Tot seguit tindrà lloc l’EURO QUEENS NIGHT a la Sala Apolo amb grans dives que ja han participat en el festival i amb temes molt eurovisius. És el cas d’Eleni Foureira, que interpretarà ‘Foc’ (Cyprus 2018), ‘Say yay’ de Barei (Spain 2016), Ronela Hajati amb el seu ‘Sekret’ (Albània 2022) i ‘Mata Hari & Cleopatra’ (Azerbaijan 2020 & 2021) de Efendi.

El gran pes d’aquests tres dies el continuarà tenint la Barcelona Eurovision Party, que se celebrarà el dissabte 25 de març amb una de les principals novetats: l’esdeveniment passa de la Sala Apolo al Sant Jordi Club, la qual cosa permetrà més aforament i la creació d’un escenari més gran.

Participatns d’Eurovisió 2023 passaran per la capital

Aquest esdeveniment serà una representació del que es veurà en Eurovisió el maig de 2023, ja que comptarà amb la participació de representants d’altres països que, abans de la seva actuació al Regne Unit, seu del festival el 2023, vindran a Barcelona a promocionar la seva cançó, segons els promotros de la festa.

D’altra banda, igual que en l’edició de 2022, l’esdeveniment comptarà amb convidats que ja han participat en anys anteriors al festival. De moment s’han anunciat Dami In (Austràlia), Destiny (Malta 2021), Poli Genova (Bulgària 2016), Suzy (Portugal 2014) i Eva Santamaria (Espanya, 1993), que celebra 30 anys de la seva actuació a Eurovisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa