Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos dels tres millors bars de còctels del món són a Barcelona
  • CA

Barcelona ha convertit aquesta setmana en la capital mundial del món del còctel. No només perquè aquest dimarts s’hi va celebrar l’edició d’aquest 2022 del certamen The World’s 50 Best Bars, que reconeix els millors bars d’arreu del planeta, sinó també perquè la capital catalana té dos dels tres millors bars del món d’aquest any.

El bar Paradiso s’ha emportat el guardó que l’acredita com a primer classificat del rànquing d’aquest 2022, millorant d’aquesta manera la tercera posició que va aconseguir en la llista de l’any passat. Aquest reputat establiment barceloní ha superat en el rànquing el bar londinenc Tayer + Elementary, que ha repetit la segona posició que ja va obtenir el 2021.

Ascens fulgurant

En la tercera posició s’ha situat aquest 2022 el també bar barceloní Sips, que no només completa el podi, sinó que també s’ha endut el guardó a l’establiment que més ha ascendit en la llista, des del lloc 37 d’ara fa 12 mesos.

La presència barcelonina en la llista dels cinquanta millors bars del món l’ha completat el Two Schmucks, que ha acabat classificat en la setena posició. Pel que fa a la resta d’establiments espanyols que competien per fer-se un lloc en el rànquing d’enguany, destaca el paper del bar mucià Alquímico, que ha quedat en dècima posició, i del madrileny Salmon Guru, que acabat com a quinzè classificat.

Un primer classificat fora de Nova York i Londres

La gesta del Paradiso -un bar amagat darrere la nevera d’una botiga de pastrami del barri del Born- és especialment remarcable, ja que per primer cop s’ha emportat el primer premi un establiment que no està ubicat en les ciutats de Nova York o Londres, les dues capitals mundials històriques del món del còctel.

La cerimònia de presentació del The World’s 50 Best Bars d’aquest 2022 va tenir lloc aquest dimarts a la cúpula del centre comercial de Las Arenas, ubicat a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa