Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, al TOP 5 de les preferències dels espanyols per viatjar
  • CA

El 2021, després de la pràctica paralització de l’activitat l’any de l’esclat de la pandèmia, van venir a Barcelona 4,5 milions, és a dir, un 63% menys que en prepandèmia. L’aeroport de Barcelona passava del rècord de 52 milions de passatgers del 2019 als 18,8 del 2021 (un 63% menys), un descens que també ha impactat en el Port de Barcelona, que del rècord de 3,3 milions de creueristes que van parar a Barcelona el 2019, es va aconseguir el 2021 una xifra molt inferior: 500.000 viatgers.

En aquestes condicions, la Setmana Santa 2022, sobretot pel que fa als turistes de proximitat, es converteix en la prova de foc de la recuperació, això sí, amb el condicionant de la guerra de Rússia contra Ucraïna, que ja ha afectat l’economia. Què diuen les previsions per a Barcelona? Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife i Sevilla són les cinc destinacions més buscades per Setmana Santa, segons el cercador Kayak. Tot plegat, condicionat per l’evolució de la pandèmia i de la guerra.

En concret, Madrid és la ciutat amb més cerques per gaudir de la Setmana Santa, destacant pels seus plans culturals, gastronòmics i de lleure. Per al motor de cerques de viatge, Barcelona és una altra destinació ideal per combinar plans de lleure i cultura amb la desconnexió que ofereix el mar.

Pel que fa a Sevilla, la seva Setmana Santa està declarada com a Festa d’Interès Turístic Internacional, “una exposició d’art i emocions que captiva tothom que l’experimenta”. A més, Kayak ha destacat que la Mediterrània sempre és una bona opció i l’abril és l’època perfecta per conèixer les nombroses platges i cales de l’illa de Mallorca.

De Santa Creu de Tenerife el que destaca és el clima estable de les Illes Canàries i, per això, sempre entre les destinacions més buscades pels espanyols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa