Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona està a la cúspide de millors destinacions gastronòmiques del món

Barcelona és un dels millors llocs del món per gaudir de la gastronomia. De fet, no té res a envejar-li a altres ciutats com Roma, Londres, París o Dubai. Segons el portal Tripadvisor, la capital catalana és el cinquè millor indret del món on fruir del bon menjar, segons una llista actualitzada l’any 2022 i anomenada Best of the Best, un rànquing elaborat pels mateixos clients. Només la superen les esmentades ciutats. Per darrere, llocs com Madrid, São Paulo, Nova York, Bangkok o Singapur.

“Barcelona té un aire de surrealisme, fet que és apropiat, ja que Salvador Dalí va viure un temps a la ciutat i l’arquitecte català Antoni Gaudí va dissenyar diversos dels seus edificis”, diu aquest portal. “En entrar al Temple Expiatori de la Sagrada Família es té la sensació d’haver passat a l’altre costat del mirall; un viatge que es pot continuar amb una visita al Parc Güell”, afegeix aquesta web, que interpel·la directament als consumidors: “Assaboreix una sangria a la terrassa d’alguna cafeteria a les Rambles mentre observes els cridaners artistes urbans i crea el teu propi banquet mòbil fent tapes de bar en bar”.

El portal Tripadvisor disposa d’una xifra gairebé inimaginable de plans a fer a la capital de Catalunya; gairebé 5.000. Alguns d’ells incorporen excursions a Montserrat, d’altres rutes pels carrerons de la ciutat. Sempre, això sí, amb un bon plat i un bon vi com a element central de l’esdeveniment. En aquest sentit, el web proposa una ruta per restaurants amb estrelles Michelin, però també establiments emergents, on el menjar és tan bo que els viatgers tornen a repetir, asseguren.

Aquesta es la llista completa:

 1. Roma (Itàlia)
 2. Londres (Regne Unit)
 3. París (França)
 4. Dubai (Emirats Àrabs Units)
 5. Barcelona (Catalunya)
 6. Madrid (Espanya)
 7. São Paulo (Brasil)
 8. Nova York (Estats Units)
 9. Bankok (Tailàndia)
 10. Singapur (Singapur)
 11. Florència (Itàlia)
 12. Istambul (Turquia)
 13. Lisboa (Portugal)
 14. València (Espanya)
 15. Nàpols (Itàlia)
 16. El Caire (Egipte)
 17. Bordeus (França)
 18. Cartagena (Colòmbia)
 19. Lió (Frabnça)
 20. Nova Orleans (Estats Units)
 21. Ciutat de Mèxic (Mèxic)
 22. Hanoi (Vietnam)
 23. Charleston (Estats Units)
 24. Marràqueix (Marrco)
 25. Hong Kong (Xina)

Nou comentari

Comparteix