Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona celebrarà el Cap d’Any amb focs artificials descentralitzats

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jame Collboni (PSC), ha explicat que l’espectacle de pirotècnia que dóna la benvinguda al nou any a Barcelona seguirà l’exemple de les Festes de la Mercè i es descentralitzarà perquè els veïns els puguin veure des de les seves cases. “Ni que estiguem a casa, hem de poder celebrar el Nadal i el Cap d’any”, ha dit en una entrevista de Betevé, en la qual ha dit que el dispositiu per a celebrar Nit de cap d’any encara està en fase de disseny.

No obstant això, el regidor ha avançat que no hi haurà cap festa multitudinària al carrer: “Que tothom s’oblidi d’anar a Reina Maria Cristina. No hi haurà possibilitat de fer grans concentracions de gent en l’espai públic, com és obvi”, ha assenyalat. Malgrat la pandèmia del coronavirus i de les seves conseqüències socials i econòmiques, Collboni ha animat als barcelonins a acomiadar l’any 2020 i donar la benvinguda el 2021 amb, com a màxim, sis amics o familiars del grup bombolla.

En relació amb els llums de Nadal, l’Ajuntament preveu encendre’ls el 26 de novembre, amb l’objectiu d’ajudar al sector comercial i animar les compres per a les dates: “Els comerciants volen vendre, no subvencionis”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa