Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona celebrarà el Cap d’Any amb focs artificials descentralitzats
  • CA

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jame Collboni (PSC), ha explicat que l’espectacle de pirotècnia que dóna la benvinguda al nou any a Barcelona seguirà l’exemple de les Festes de la Mercè i es descentralitzarà perquè els veïns els puguin veure des de les seves cases. “Ni que estiguem a casa, hem de poder celebrar el Nadal i el Cap d’any”, ha dit en una entrevista de Betevé, en la qual ha dit que el dispositiu per a celebrar Nit de cap d’any encara està en fase de disseny.

No obstant això, el regidor ha avançat que no hi haurà cap festa multitudinària al carrer: “Que tothom s’oblidi d’anar a Reina Maria Cristina. No hi haurà possibilitat de fer grans concentracions de gent en l’espai públic, com és obvi”, ha assenyalat. Malgrat la pandèmia del coronavirus i de les seves conseqüències socials i econòmiques, Collboni ha animat als barcelonins a acomiadar l’any 2020 i donar la benvinguda el 2021 amb, com a màxim, sis amics o familiars del grup bombolla.

En relació amb els llums de Nadal, l’Ajuntament preveu encendre’ls el 26 de novembre, amb l’objectiu d’ajudar al sector comercial i animar les compres per a les dates: “Els comerciants volen vendre, no subvencionis”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa