Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sis mossos i cinc participants ferits i un detingut: balanç dels aldarulls de Sants
  • CA

Les festes de Sants han acabat aquesta matinada amb una nova nit d’aldarulls que no tenen res a veure amb el to pacífic de la festa. En acabar els actes programats, a les 0:30h, centenars de persones s’han tornat a desplaçar cap al parc de l’Espanya Industrial, on hi ha hagut botellots, baralles i altres aldarulls fins a les 4 de la matinada.

Durant el desallotjament de milers de persones i el control dels carrers, sis agents dels Mossos d’Esquadra han resultat ferits lleus, i s’ha produït una detenció per atemptat contra l’autoritat. Mossos i Guàrdia Urbana també han denunciat el llançament d’objectes i ampolles de vidre contra els agents mentre es produïa el desallotjament de la zona.

A més, els serveis d’emergències mèdiques han atès cinc persones, quatre homes i una dona, segons han informat el SEM. Els equips mèdics van traslladar dues persones a l’Hospital Sagrat Cor –una lleu i l’altra menys greu- i dues més al Clínic –menys greu i lleu-. A la cinquena persona, amb ferides lleus, li van donar l’alta ‘in situ’.

Gent asseguda a les grades del parc de l’Espanya Industrial ACN

Mentrestant, el Centre IRIDIA per la Defensa dels Drets Humans ha demanat al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que investigui una actuació dels Mossos amb un home i una dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa