Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Antiga Fàbrica Damm ofereix dos dies d’activitats per a tota la família per la Mercè

Els propers 25 i 26 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm tornarà a convertir-se en un dels punts neuràlgics de les Festes de la Mercè de Barcelona, amb activitats per a totes les edats: des de concerts en directe fins a actuacions de DJs, passant per activitats per a tota la família i una àmplia oferta gastronòmica.

Com és habitual, la seu històrica de la cervesera, un edifici emblemàtic situat al número 515 del carrer Rosselló, serà un dels escenaris del BAM Barcelona Acció Musical. Per això acollirà actuacions de nous talents i algunes de les propostes musicals més eclèctiques de la ciutat.

Les actuacions de diumenge 25 de setembre

Diumenge passaran per l’escenari de l’Antiga Fàbrica Damm les artistes Krissia i Lil Ella amb el seu híper-pop d’habitació –comissariades pel seu segell Jeanne d’Arc Records–, el postpunk de Fotos de la novia, el reggaeton de Cooba i La Queency −en un concert conjunt−, i l’electrònica pop d’AL-V

L’oferta musical de dilluns 26 de setembre

Dilluns serà el torn de Vignesh Melwani i Isa Belle, agrupats dins el col·lectiu de joves asiàticodescendents Catàrsia. Els seguiran Anna Ferrer, que ens portarà la seva essència folklòrica mesclada amb bases electròniques i música experimental d’origen mediterrani; Magia Bruta, que presentaran el seu àlbum debut de pop místic Un día nuevo, i el live show de Los Voluble, amb la seva mescla de flamenc, electrònica, humor i crítica social. El productor Mans O tancarà el darrer dia de concerts amb la seva electrònica underground

Els DJ de diumenge i dilluns

Complementant les actuacions en directe, la música seguirà sonant entre concert i concert gràcies a les sessions de DJ que s’han programat, encapçalades el diumenge 25 per Marta Mer i Meritxell de Soto, i per DJ Yamamemaru i DJ Hanakito el dilluns 26.  

La programació de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm anirà precedida de dues nits de concerts a l’escenari Mediterràniament, que aquest any tornarà a situar-se a la Platja del Bogatell. Divendres 23 de setembre, la platja barcelonina vibrarà amb els sons de la música urbana de 31FAM, Alizz i Santa Salut, i dissabte 24 serà el torn de la música festiva de Marcel i Júlia, Els Catarres i Delafé y las Flores Azules.

Entrada de franc 

L’entrada als concerts de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm serà totalment lliure i gratuïta, fins a completar l’aforament del recinte. 

Horaris de les actuacions del BAM a l’Antiga Fàbrica Damm

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Rosselló 515, 08025 Barcelona

Diumenge 25 de setembre
12:00 h  DJ Marta Mer 13:00 h  Júlia Colom 14:00 h  DJ Meritxell de Soto  17:15 h  Krissia i Lil Ella 18:15 h  Fotos de la Novia
19:15 h  Cooba & Queency 20:15 h  AL-V 

Dilluns 26 de setembre
12:00 h  DJ Yamamemaru 13:00 h  Catàrsia 14:00 h  DJ Hanakito  17:15 h  Anna Ferrer 18:15 h  Magia Bruta 19:15 h  Los Voluble 20:15 h  Mans O
Ambient a l'Antiga Fàbrica Damm durant les festes de la Mercè del 2019 / Damm
Ambient a l’Antiga Fàbrica Damm durant les festes de la Mercè del 2019 / Damm

Festival MAC: arts de carrer per a totes les edats

Els voltants de l’Antiga Fàbrica s’ompliran també de l’esperit festiu de la Mercè amb espectacles de dansa, circ i jocs del MAC Festival. La seva programació, concebuda per a tots els públics, oferirà un ventall multidisciplinari d’arts al carrer i apel·larà a l’alegria, la diversitat de cultures, la integració i la paritat. 

Arts de carrer a l'Antiga Fàbrica Damm durant les festes de la Mercè del 2018/ Damm
Arts de carrer a l’Antiga Fàbrica Damm durant les festes de la Mercè del 2018/ Damm

S’hi podran seguir estimulants projectes de creació artística com l’intercanvi de dansa bidireccional entre Moçambic i Euskadi (Otempodiz d’Ertza), o l’emotiu circ d’acrobàcies en parella de Duo Kaos amb l’espectacle Time to Loop.  La comèdia Wet Floor, de la catalana Cris-is, despertarà més d’una riallada entre el  públic gràcies a les peripèciesde la seva protagonista. A més, els infants de 3 a 8 anys trobaran estímuls inesgotables gràcies a les propostes de La Tal −amb una representació singular deThe Incredible Box que despertarà els riures més sincers−, i de Toc de Fusta, un engranatge trencaclosques amb què podran construir un autòmat de gran format.

Horaris del Mac Festival a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Rosselló 515, 08025 Barcelona

L’oferta gastronòmica

La gastronomia serà un altre dels plats forts de la Mercè d’enguany. Tothom qui visiti l’Antiga Fàbrica podrà gaudir de les propostes de les food trucks de Fileteando, Hamburguesa Nostra, Indi Food Truck, Las Muns, María una Crep, Pepitu, Retruc i The Fish & Chips Shop, les quals oferiran una àmplia varietat de propostes gastronòmiques per a tots els gustos perquè puguin acompanyar les cerveses Damm en qualsevol moment de la jornada. En aquest sentit, a la Sala de Màquines de l’Antiga Fàbrica s’habilitarà un espai en el qual es podran degustar totes les especialitats de la cervesera. 

Oferta gastronòmica de l'Antiga Fàbrica Damm durant les festes de la Mercè del 2017 / Damm
Oferta gastronòmica de l’Antiga Fàbrica Damm durant les festes de la Mercè del 2017 / Damm

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa