Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Doble estrena a l’alta cuina de Barcelona
  • CA

L’alta cuina de Barcelona té dues estrenes a la vista que faran les delícies dels gurmets de la ciutat i dels visitants més exigents. D’una banda, l’emblemàtic i dissortat Tickets d’Albert Adrià tindrà una segona oportunitat amb la reobertura del local del Paral·lel. No podrà mantenir el nom però sí que aspira a mantenir el ganxo. D’altra banda, el prestigiós Disfrutar comptarà amb un segon local a l’Eixample capitanejat per un altre exmembre d’El Bulli.

El Tickets va haver de tancar portes el juliol de 2011, arran de la fallida del grup empresarial El Barri. El restaurant del Paral·lel era l’spin-off més genuí a Barcelona de la cuina innovadora de Ferran Adrià. Passada pel filtre, això sí, del seu també original germà Albert Adrià, que va saber reinventar les tapes amb innovacions i singularitat. Va generar tot un nou concepte, batejat amb noms com gastrobar o alta gastronomia prêt a porter.

Ara és Manuel Lao –fundador de l’empresa de joc Cirsa– qui preveu agafar el relleu en aquesta cantonada del Paral·lel. Obrirà al març un espai amb el nou nom Teatre, en referència a la tradició escènica de l’avinguda, segons ha publicat The New Barcelona Post. Al mateix local hi haurà una cocteleria amb un altre nom: Backstage. El nom Tickets no l’ha pogut fer servir perquè és propietat d’Albert Adrià, que no participa en el nou projecte. Lao busca un xef propi que doni al local un segell personal.

Interior del restaurant Tickets / Facebook – Tickets

Pel que fa al segon Disfrutar, el nou establiment obrirà a finals d’abril a l’antic Cornelia de València 225, entre Rambla Catalunya i Balmes. Segons avança La Vanguardia, l’equip impulsor del Compartir de Cadaqués i el Disfrutar de Villaroel suma per aquesta expansió un nou soci de nivell: Nil Dulcet, ex membre d’El Bulli d’Adrià, s’afegeix a Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas. Dulcet estarà al capdavant del germà petit per donar al restaurant la qualitat exclusiva que ha caracteritzat el germà gran. L’interiorisme serà mediterrani i continuista, perquè també se n’encarregarà l’estudi Equipo Creativo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa