Albert Batlle: “Necessitem espais de descompressió on fer l’activitat de nit”

El tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona reconeix compartir “preocupació amb l’oci nocturn”

Després d’unes festes de Gràcia i de Sants mogudes a la nit, amb botellots massius, aglomeracions i incidents amb la policia quan duia a terme desallotjaments de zones de matianda -les festes finalitzaven a les 0:30h-, l’Ajuntament de Barcelona afronta la festa gran, la de la Mercè, amb la preocupació sobre com es desenvoluparan les nits. Més encara, després que la justícia hagi donat la raó a la Generalitat i mantingui tancat l’oci nocturn. El sector té clar que sense discoteques obertes, el terreny està abonat per als botellots i els incidents al carrer.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha expressat preocupació en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha assegurat que “necessitem espais de descompressió. M’he reunit amb les federacions de l’oci nocturn i compartim preocupació”. Batlle ha concretat l’aposta del consistori: “Nosaltres voldríem tenir espais de descompressió per la Mercè. Espais perquè es pugui celebrar la festa amb condicions i d’una manera ordenada”. I alerta que si no hi ha espais on fer l’activitat de nit ens trobem amb els espectacles que ens trobem arreu”.

Comentaris

    JordiP 03/09/2021 4:31 pm
    Espais de descompressió? Pobre jovenalla, estan oprimits! Es que la farra nocturna i la ingestió de mal alcohol (i otros compuestos químics) és indispensable para la salut? S'els trepitja algun dret? Des de quan dopar-se i cridar fins l'esgotament és un dret inalienable? O és que el Batlle, la Colau, la Sanz i demés basòfia de la societat barcelonina proclama això per encantar aquesta joventut sense futur i canalitzar el seu vot? Mirin, senyores i senyors: si les ballerugues, els botellots, la farra multitudinària i el lerele són font de contagi, la salut de tots els demés barcelonins exigeig que aquestes activitats es prohibeixen. I si calen els municipals i els antidisturbis, s'els envia a disolver. Val? I s'ha acabat el cuentu, caram!
    A Jordip 03/09/2021 6:00 pm
    Al fons del mar hi ha molt d'espai. Els submarinistes hi fan descompressió.

Nou comentari