Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salta l’alarma a l’Ateneu Barcelonès: denuncien “amenaces” de la presidenta

L’Escola de l’Escriptura ha denunciat “amenaces” de la presidenta de l’Ateneu Barcelonès, Isona Passola, a la seva junta directiva. Segons una carta del Consell d’Administració de l’Escola, els dos directors lamenten un fet que consideren “molt greu” i que asseguren que “no s’havia produït mai en els 20 anys d’existència de l’Escola”.

L’Escola recorda que “la Junta Directiva som directament responsables econòmicament i legalment” i consideren que Passola fa referència, en les seves indicacions, al “replantejament integral de la nostra relació professional”, fet que diuen és “una amenaça directa a dos treballadors” i titlla aquestes actitud de “reprovables”.

Passola respòn

La presidenta de l’Ateneu ha negat qualsevol tipus d’amenaça als responsables de l’Escola d’Escriptura. En declaracions a l’ACN, l’Ateneu assegura que només els van traslladar “un acord de la Junta Directiva per regularitzar la relació econòmica” entre les dues entitats. Alhora, també esperen que “es respectin els processos interns de comunicació i que es pugui donar veu als socis”.

La Junta Directiva de l’Ateneu defensa que els seu compromís amb l’Escola d’Escriptura és ferm “des del primer moment” i es defensen assegurant que una de les primeres decisions que va prendre la Junta “va ser modificar el règim mercantil d’administració de l’empresa, passant d’una modalitat d’administrador únic a la creació d’un consell d’administració”.

Desacord amb el preu de la matrícula

Segons publica l’ACN, el principal desacord entre directors de l’Escola Pau Pérez i Lluís Martí i la cap de l’Ateneu es produeix en algunes mesures que feien referència a l’alumant. Segons aquestes fonts, l’Ateneu demanava que tot l’alumnat que s’inscrigui per participar en línia també s’hagi de fer socis de l’Ateneu i pagar, doncs, la quota mensual corresponent.

Si això s’acabés imposant, l’Escola hauria de cobrar 19 euros més a aquests alumnats i la quota arribaria als 142,80 euros anuals per alumne, un 12% més. Segons indica l’Escola en un informe, sempre segons aquestes fonts, “en un context de crisi, amb increment dels costos bàsics, un augment així en el preu dels cursos provocarà una caiguda molt important de la matrícula”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Que plegui a octubre 08, 2022 | 10:50
    Que plegui octubre 08, 2022 | 10:50
    Aquesta senyora és una prepotent i un perill per a la institució.
  2. Icona del comentari de: Cge a octubre 08, 2022 | 17:39
    Cge octubre 08, 2022 | 17:39
    Us en adoneu que tots aquest de ER quan arriben al poder són dictadura autèntica, poden anar criticant als altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa