Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més activitats gratuïtes a la Clariana de les Glòries
  • CA

La Clariana de les Glòries es consolida com un nou equipament a l’aire lliure amb activitats organitzades per entitats i equipaments dels entorns i amb més activitats regulars durant els caps de setmana. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat l’ampliació del programa, que inclou la ruta històrica “Glòries, el seu passat i el seu futur”, organitzada pel centre cívic La Farinera del Clot, que igualment impartirà diversos tallers regulars durant l’any. De la mateixa manera, la Xarxa d’Equipaments ambientals de Barcelona oferirà activitats divulgatives i de sensibilització amb el medi ambient: tallers, jocs educatius i rutes guiades sobre verd, biodiversitat i sobre el projecte del Parc de les Glòries.

I per als més menuts? Activitats familiars com contacontes, organitzats per la Biblioteca del Clot i propostes culturals i pedagògiques com tallers de de circ o de teatre.

De fet, l’estiu passat es va fer una prova pilot d’activitats, i també al setembre va començar el servei de gandules, taules, cadires i para-sols, que continuen a disposició de la ciutadania tots els dies d’11h a 19 hores. El servei s’ha consolidat i ha tingut una gran acceptació ciutadana amb més 70.000 usos fins al febrer, segons dades difoses pel consistori.

La Clariana està situada al Parc de les Glòries que té una extensió de 20.400 m2 i que compta amb 400 arbres, 175 seients que fomenten els espais d’estada, més d’un quilòmetre de circuit esportiu i una gran zona de jocs infantils.

La proposta d’activitats es basa en tres eixos: el verd i la biodiversitat, posant en valor els espais verds del parc i els nodes de biodiversitat com a elements singulars del parc, el joc pedagògic i formatiu, donant a les activitats, formatives però també les d’oci un caire formatiu, i finalment, la ciutat i la cultura, amb programació cultural i tallers de petit format que expliquin i posin en valor l’espai i futur projecte de ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa