Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’abril, sinònim de Supermes al Baix Llobregat: oci ple de descomptes
  • CA

Tic-tac, tic-tac… Arriba Setmana Santa, un respir per agafar força fins que arribin les vacances d’estiu. I hi ha res millor que aprofitar el descans gaudint de la cultura, l’oci i la gastronomia? En família o amb els amics, i a tocar de Barcelona, hi ha tota una comarca que es converteix en pura aventura. I si a més, ho fem a preus de ganga o fins i tot de franc, qui té una bona excusa per no plantar-se al Baix Llobregat ara mateix? Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant tot el mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

La cripta dissenyada per Antoni Gaudí sedueix els visitants de la Colònia Güell / Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat
La cripta dissenyada per Antoni Gaudí sedueix els visitants de la Colònia Güell / Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Un mes farcit d’oci i cultura

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

Si entreu al web del SuperMes podreu filtrar les activitats que busqueu pel descompte, la gratuïtat, les franges d’edat i també si és una activitat interior o exterior, així com per municipis i horaris de tarda o de matí.

Però a més, recorda participar en el sorteig especial per aconseguir un pack d’oci increïble per a la família! El premi inclou:

-CostaJump (Gavà): Dues entrades per adult i dues entrades per a infants.

– Catalunya en Miniatura i Circuit d’aventura (Torrelles de Llobregat): Dues entrades d’adult i dues entrades d’infant per a l’exposició de maquetes, circuit d’aventura i viatge amb tren Jacobs.

– Un àpat en família al Restaurant Samaranch Park (Molins de Rei).

– La tassa del SuperMes (una per infant).

Espai Natural del Delta del Llobregat CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

El SuperMes és una campanya creada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i compta amb una gran implicació del sector públic i del sector privat de la comarca, amb l’objectiu de continuar consolidant la seva aposta pel turisme familiar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa