Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com aconseguir un dels 20.000 gelats i salsitxes gratis que es repartiran a Barcelona

La diversitat gastronòmica de Barcelona és un dels grans atractius de la capital de Catalunya. Diversitat per tipus de cuines, però també pel respecte cada vegada més gran cap a opcions de vida com el veganisme. Restaurants, establiments d’alimentació i productes que no són de primera necessitat, però que garanteixen el dret de tothom a gaudir dels àpats sigui quin sigui el seu estil de vida i les seves creences. En el cas dels vegans, cada vegada són més les opcions per viure 100% a Barcelona.

10.000 gelats i 10.000 salsitxes

Pink Albatross, una empresa emergent fabricant de gelats saludables i plant-based i Better Balance, productora de carn vegana, s’han unit per fer una campanya de promoció que regalarà entre aquest divendres i dissabte fins a 10.000 gelats i 10.000 salsitxes per demostrar que es pot gaudir de la gastronomia essent totalment vegà. En què consisteix la promoció? Aquests dos dies, tothom qui vaig al centre comercial Westfield-La Maquinista trobarà un estand al Fashion Pavillon del centre comercial, on podrà endur-se aquest berenar gratuït i vegà.

De fet, Barcelona es troba al TOP 10 de HappyCow, una llista que reconeix que Barcelona ha fet un creixement exponencial en restaurants vegans, botigues especialitzades -per exemple, de Donuts-, o també una ruta de tapes exclusivament veganes. De fet, Barcelona apareix com la desena ciutat del planeta vegan-friendly. A la llista s’inclouen ciutats com Londres al número u, Nova York al tercer lloc i Varsòvia al lloc previ a Barcelona. HappyCow destaca sobre Barcelona l’augment de la popularitat de l’estil de vida sa i lliure de crueltat, amb una veritable explosió de mercats sostenibles, marques de consum conscient i bars i restaurants vegans. De fet, Barcelona ha experimentat un 74% de creixement de l’escena vegana en només tres anys (des del començament de la pandèmia).

Aquesta promoció s’emmarca en el Westfield Good Festival, un esdeveniment gratuït que tindrà lloc del 6 al 17 de juny i que neix amb l’objectiu d’entretenir i conscienciar els visitants en hàbits de consum responsables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa