Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La venedora del 1r premi de la Grossa sospita que una sola persona va acaparar 5 números
  • CA

L’estanc de la vila de Gràcia que ha venut el primer premi de la Grossa de Cap d’Any 2020 és una festa. No para de sonar el telèfon i la propietària de l’establiment, Maria Àngels Morata, se’n fa creus de la sort que li ha arribat l’últim dia de l’any. “Acabo de donar el primer premi de la Grossa, nen!”, diu a un veí que entra al local, situat al carrer Terol número 41.

És més, sospita que ha repartit els cinc números a una mateixa persona, que s’hauria endut un milió d’euros: “Fèiem el número amb el client, amb la màquina, per Internet. Ell em trucava, em deia alguns números en què volia que acabés, i jo l’acabava de completar el bitllet amb números a l’atzar. Això vol dir que que segurament el número premiat el vam fer nosaltres mateixos i seria molt estrany que li donés el mateix número a diferents persones”, explica al TOT Barcelona.

L’estanquera de Gràcia que ha venut el primer premi de la Grossa 2020 llueix el número guanyador / DC

La venedora s’ha assabentat del premi pel seu representant de Loteries de Catalunya. Ni tan sols ha pogut seguir el sorteig, perquè està sola a la botiga i no ha donat a l’abast en tot el matí. “No m’ho creia fins que el representant m’ha insistit i m’ha dit que ja estava de camí, que vindria amb cava”, rememora la venedora.

La Grossa amb l’estanquera de Gràcia que ha venut el primer premi 2020 / DC

Tot i portar temps venent loteria a un estanc de la part baixa de les Rambles, Morata té l’honor d’haver repartit el premi quan tot just porta 1 any i 3 mesos en aquest estanc gracienc. “M’esperava un anyet tranquil, d’arrencada, i de sobte m’he trobat això… L’acabarem por todo lo alto!”, celebra. Fa molts anys va donar un premi de la Bonoloto, però el va viure amb menys intensitat, apunta. A l’estanc anterior treballaven tres persones més i no feia la mateixa il·lusió. “Aquest segur que l’he donat jo i això em fa molt feliç, sobretot si és per a algú del barri”, remata la dona des de l’estanc M. Àngels.

L’estanc de Gràcia que ha venut el primer premi de la Grossa 2020 / DC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa