Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Miradors espectaculars a Barcelona per prendre una copa
  • CA

Envoltada de muntanyes a un costat i del mar a l’altre, Barcelona gaudeix d’una ubicació immillorable. És així que la ciutat ofereix múltiples i diversos miradors perquè turistes i barcelonins observin la ciutat als seus peus des de diferents perspectives. No tots són miradors per se, però a tots podràs deixar-te embadalir per unes vistes espectaculars mentre prens una copa al teu gust, sigui sota el fresc cel nocturn o sota la càlida llum del sol.

Terrassa de l’hotel B

El TOT Barcelona et presenta diferents punts panoràmics perquè triïs el que més t’agradi.

La Caseta del Migdia

La Caseta del Migdia és un dels secrets més ben guardats de Barcelona. Situada en el Mirador del Migdia a Montjuïc, és una alternativa fresca a la calor de l’estiu i un lloc únic des d’on contemplar la posta de sol de Barcelona amb una cervesa freda en mà. Una terrassa bucòlica en un entorn natural que farà les delícies de qualsevol parella un dissabte nit i on, a més a més, podran gaudir de música cubana o d’una rumba alegre.

La caseta del Migdia

Xalet de Montjuïc

També a Montjuïc i al costat del Funicular, la ciutat s’estén sota aquest restaurant del Grup Travi que presumeix d’una carta que combina cuina d’autor amb els plats més tradicionals de la cuina catalana. El saló giratori amb immensos finestrals permet gaudir del skyline al mateix temps que d’un sopar a l’aire lliure.

Mirablau

A la falda del Tibidabo, el Mirablau, un dels mítics dels noranta, sedueix amb els seus còctels, bona música i una bona panoràmica a qualsevol hora del dia. Bar, restaurant i discoteca, tot en un, no perd detall i promet sempre una vetllada memorable. Balla amb la ciutat als teus peus!

Rooftops

El bar Eclipse de l’Hotel W, a 26 plantes sobre el mar Mediterrani, el Trafalgar Rooftop, o les terrasses d’ambient chill-out i piscines desbordants de l’Hotel Omm o de l’Hotel B són només alguns dels rooftops més emblemàtics de la ciutat.

Vistes magnífiques, còmodes góndoles i delicioses tapes a taula són credencials suficients per pujar fins a dalt dels millors hotels de Barcelona. Delecta’t amb els còctels clàssics i amb els més inventius!

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jo mateix a abril 18, 2022 | 09:36
    Jo mateix abril 18, 2022 | 09:36
    Com els Búnkers del Carmel... No hi ha res !!!! ( ...i gratis)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa