Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sara Arfaoui, la dona de Gündogan, revela què pensa de Barcelona

El passat mes de juny el jugador de futbol alemany İlkay Gündoğan va fitxar pel F.C. Barcelona. Ja ha passat dos mesos a la ciutat, suficients per tenir unes primeres percepcions de com és la vida a la capital catalana i els barcelonins. Ell, però, no és l’única persona que comença a tenir certes opinions, també en té la seva dona Sara Arfaoui, que l’acompanya en aquesta nova aventura.

Fa pocs dies, la presentadora de la televisió italiana Arfaoui va traslladar en una publicació d’Instagram què pensa de Barcelona dos mesos després d’haver-s’hi mudat. Les paraules compartides eren totes positives. “M’encanta la ciutat. La gent és molt amable. M’encanta tot”, va assegurar a la xarxa social. Paral·lelament, també va explicar que ja havia après una mica de castellà.

Barcelona destaca per moltes coses, i una d’elles és que entusiasma molts famosos. Un d’ells és l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, que va visitar la ciutat amb la seva dona, Michelle Obama, el passat mes d’abril per assistir al concert de Bruce Springsteen. Tanmateix, van estar acompanyats pel director de cinema nord-americà Steven Spielberg. Abans del concert del ‘boss’, el matrimoni Obama va sopar amb l’artista al restaurant Amar Barcelona, situat al luxós Hotel Palace i que dirigeix el cuiner Rafa Zafra.

Els restaurants de Dua Lipa

Aquest any, concretament el passat mes de febrer, Barcelona també va rebre la visita de la cantant britànica Dua Lipa. Del seu pas per la ciutat, va destacar els dos restaurants que més li van agradar: el Xemei, al barri del Poble-sec, i el Gresca, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. El primer és un restaurant de cuina veneciana moderna que només serveix dos tipus de carn: de Lleida i d’Holanda. Els seus plats estrella són la burrata, el pop i la pasta amb trufa blanca, espaguetis amb tinta de calamar i marisc, i també fetge de vedella.

Pel que fa al Gresca, té als fogons el xef Rafa Peña, qui lidera tota una revolució en la forma d’entendre la cuina, amb creativitat però sense perdre de vista la tradició. Entre els seus plats estrella, destaquen el pop amb botifarra negra, el colomí al gingebre o la truita a les fines herbes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa