Rosalia és una entusiasta de la gastronomia i dels bars i restaurants de Barcelona. Entre els seus establiments favorits hi ha el Xemei, el Shunka, la Panxa del Bisbe i el Malparit. Recentment, l’artista de Sant Esteve Sesrovires s’ha deixat veure en un celler històric del Gòtic, la Bodega la Palma, i en un local de moda, el Bar Bocata, situat al barri del Putxet i el Farró.
La Bodega la Palma és un establiment emblemàtic de la ciutat. Situat al carrer de la Palma de Sant Just, 7, està reconegut com un “establiment històric i amb valor patrimonial” dintre del catàleg elaborat per l’Ajuntament de Barcelona. Les primeres referències que es tenen del local són de principis del segle XX, recull la ruta d’establiments emblemàtics [veure aquí].
Rosalia va visitar la Bodega la Palma la setmana passada, la qual va quedar immortalitzada en una fotografia que l’espai ha penjat en el seu perfil d’Instagram.
Un celler grastronòmic
Des del 2005, al capdavant del negoci hi ha la Judit Giménez, que ha convertit el local en un celler gastronòmic. L’interior del negoci segueix igual que fa dècades, amb una armadura amb diverses botes de vi, la barra de fusta amb el taulell de marbre i diversos prestatges botellers de fusta de talla. Giménez s’ha sumat a la proposta gastronòmica que ofereix la llibreria Sant Jordi, del carrer de Ferran, que acaba de reobrir.
Entrepans, truita “i la cuina de sempre”
Instagram ha deixat també immortalitzat el pas de la cantant pel Bar Bocata, que es troba a la travessera de Gràcia, 86, ja al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Convertit en un dels espais de moda de Barcelona, serveix entrepans, truita “i la cuina de sempre”. Coincidint amb l’obertura de l’Spotify Camp Nou, els responsables del Bocata van organitzar una marxa des de Casa Seat fins a l’estadi blaugrana amb entrepà i beguda gratis.




