Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre restaurants a Barcelona on menjar la millor pizza artesanal del món

Barcelona s’està acostumant a rebre premis i reconeixements gastronòmics. Segons el The World’s 50 Best Restaurants, el Disfrutar és el segon millor del món. O el rànquing The Fork, que ha premiat The Alchemix com el segon millor bar de còctels del món. I l’any passat, Barcelona va sumar un nou restaurant, Cocina Hermanos Torres, al selecte grup de les tres estrelles Michelin. Aquests són només tres exemples recents que han triomfat al món de la cuina, però n’hi ha més.

En el camp de la Pizza, Barcelona tampoc queda mal parada. Segons el rànquing 50 TOP Pizza World, actualitzat recentment, ha saltat la sorpresa. La millor cadena de pizza artesanal del món és Grosso Napoletano, que compta amb quatre establiments a la capital catalana. És el primer cop que el premi se l’endú una cadena que no és italiana. “Aquest premi és de tots, gràcies per seguir escollint-nos cada dia, els millors sou vosaltres. I per descomptat, gràcies a la família de Grosso per donar-ho tot sempre! Sou enormes”, han dit els premiats a les xarxes.

Grosso Napoletano és una de les cadenes de Pizza més grans que podem trobar a Barcelona. Sense anar més lluny compta amb 40 restaurants repartits per tot l’Estat, quatre d’ells a Barcelona: al carrer de Segalar, 18; al carrer de Casanova, 209; al carrer de València, 234; i al passeig de Sant Joan, 25. També compten amb un cinquè establiment a l’avinguda de Vilanova, 116 de l’Hospitalet de Llobregat.

El gran secret, un forn artesà fet a Nàpols

Segons la cadena, el gran secret de les seves pizzes és que es fan en forns de pedra refractaria fets a mà a Nàpols. Les pizzes, elaborades amb una massa italiana que reposa durant 48 hores, entren al forn un minut o minut i mig a uns 500 graus. La cadena premiada ho té clar. Assegura que són “l’autèntica pizza napolitana”, amb una massa fina i elàstica, amb vores gruixudes i esponjoses i ingredients italians. No tot acaba aquí, ja que els seus pizzers “venen directament de Nàpols”, diu la cadena a la seva pàgina web.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: EldeGràcia a novembre 26, 2023 | 09:27
    EldeGràcia novembre 26, 2023 | 09:27
    No sé si hi haurà hagut algun canvi darrerament, però en aquests establiments el català és absolutament absent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa