Delacrem s’ha convertit en una de les gelateries de moda de Barcelona. Segons a quina hora es vagi a degustar alguns dels seus gelats, el client no podrà evitar haver de fer cua. Amb dos establiments fins ara a la ciutat, un al passeig de Sant Joan, 59, i un altre al carrer d’Enric Granados, 15, la marca ha obert recentment un tercer comerç a l’Eixample, al carrer de Muntaner, 59, amb productes catalans de proximitat.

“No podem estar més il·lusionats veient com arriben les primeres fruites, es couen els primers brownies i l’avellana de Reus es converteix en el primer gelat que surt de la màquina”, va escriure l’establiment la setmana passada a Instagram. Finalment, el nou local va aixecar la persiana el 3 d’abril passat, uns mesos més tard del previst inicialment.

El gelater que enamora Dua Lipa

Darrere de Delacrem, hi ha el mestre gelater Massimo Pignata, originari del Piemont, que elabora gelats que han enamorat famosos com la cantant Dua Lipa i l’actor Callum Turner.

Cues al Delacrem del carrer d’Enric Granados amb Consell de Cent / Jordi Subirana

Una vintena de sabors

El nou local de Delacrem ha estat batejat com a Terra i arrenca amb una carta, amb una vintena de sabors, que se n’anirà ampliant al llarg dels mesos vinents fins a arribar a uns 80. A més, del gelat amb avellanes de Reus, se’n podran provar de maduixes del Maresme, iogurts de la Fageda amb grataculs (el fruit de la gavarrera), poma al forn al gust de canela, pastís de formatge de Maó amb crumble o mató amb safrà.

L’obrador de Delacrem, situat al passeig de Sant Joan, va rebre la tardor passada el premi al millor comerç de proximitat que entrega la Fundació Barcelona Comerç. El jurat el va guardonar per “la qualitat del seu producte, elaborat amb matèries primeres de proximitat i un respecte absolut per la tradició artesana”, així com “l’excel·lència del servei, amb una atenció propera i amable, posant els clients al centre de l’experiència“.

‘Boom’ de gelateries

Tal com va explicar ara fa un any el TOT Barcelona, la capital catalana viu un boom de gelateries, principalment a l’Eixample. Del 2021 fins a l’abril del 2024, la petició de llicències es va multiplicar per quatre, passant de 10 a 42 en poc més de tres anys. A la resta de ciutat, la demanda va seguir la mateixa línia, i les gelateries van créixer de les 30 a les 127.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa